Прва помош за твојот телефон во случај на оштетување на екранот

Oд сега нудиме прва помош за вашиот Galaxy S8 I S8+ телефон

Важи од 1.9.2017. до 30.9.2017.

Oд сега нудиме прва помош за вашиот Galaxy S8 I S8+ телефон

Една од најнепријатните нешта што може да ни се случи е да го испуштиме телефонот и да се скрши екранот. Тогаш се чувствуваме како целиот свет да ни се срушил пред нозе. Се чини дека полесно ги преболувавме раскинувањата и кавгите од минатото отколку губењето на омилениот телефон.

Но од сега, Samsung ќе обезбеди поддршка за вас и вашиот телефон кога ви е тоа најпотребно. Со купувањето на новиот Galaxy S8 или S8+ кај овластените продавачи, добивате можност еднаш да го поправите случајно оштетениот екран во текот на првите 12 месеци со фиксен надомест од 99 евра*.

Aко случајно дојде до тоа, а ние се надеваме дека нема да дојде (да чукнеме во дрво), вашиот телефон да падне на бетон, да ви се лизне од рацете или да падне на скали, овој пат нема да пролеете ниту една солза! Сè ќе биде поправено со помош на Samsung прва помош.

И не заборавајте, дополнителната услуга која го покрива оштетувањето на екранот достапна е за сите уреди купени кај овластените Samsung продавачи по регистрацијата на веб страницата www.mondialwebapplication.com/samsung

Регистрацијата на уредот потребно е да се изврши во рок од 7 дена од купувањето на горе наведениот сајт.

Пред регистрацијата, задолжително прочитајте ги посебните услови за осигурување и листата на овластени Samsung продавачи, a промоцијата важи за сите Galaxy S8 I S8+ уреди купени до 31.07.2017.

*Се пресметува во денарска противвредност по средниот курс на Народна Банка на Македонија на денот на плаќањето.