TV promocija: Nevjerovatno iskustvo gledanja uz savršen poklon!

Kupovinom Samsung QLED televizora dobijate na poklon – Gear S3 Frontier ili Galaxy A9!
Važi od 01/02/2019 do 30/04/2019 Isteklo
Nevjerovatno iskustvo gledanja uz savršen poklon!

QLED TV donosi revolucionarne promjene i neponovljivo iskustvo uživanja u vašim omiljenim TV sadržajima. QLED TV unosi u vaš dom novu dimenziju realnosti programa koji možete pratiti sa veće udaljenosti. Imaćete bolji ugođaj zahvaljujući velikom ekranu i milijardi boja, tako da će sve što gledate djelovati stvarno i živo. Upravljanje svim vašim uređajima još je lakše pomoću jednog daljinskog upravljača i uz pomoć vašeg glasa. Novi QLED televizor savršeno će se uklopiti u enterijer vašeg doma zahvaljujući svojoj stilizovanoj, elegantnoj liniji. Više nije važno koliko je prostorija osvijetljena, jer ćete uvijek savršeno vidjeti sadržaj ekrana. A širi spektar osvjetljenosti i kontrasta oživjeće sve nijanse slike za potpuni užitak.

 

Galaxy A9 donosi garantovan kvalitet fotografisanja u svim uslovima i situacijama. Pored Infinity ekrana, ono što će vas osvojiti jeste njegova četvorostruka kamera, prva takva na svijetu, koja neće iznevjeriti vaše kriterijume, bilo da snimate danju ili noću. Ovaj telefon se ponosi savršeno elegantnim dizajnom.

 

Gear S3 Frontier izgleda kao pravi sat. A ako mu okrenete okvir, on postaje pametni sat koji će vas oduševiti svojim tehničkim karakteristikama i progresivnim opcijama. Uz njega, možete danima da izdržite bez svog telefona, bez punjenja, što će učiniti da se osjećate slobodno.

 

Promocija traje od 01.02. do 30.04.2019. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu QLED modela iz 2018. i 2019. godine (od serije 6 pa na više ), a ostvaruje se slanjem sljedećih podataka na e-mail adresu ce.promotion@samsung.com i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-mail adresa, poštanska adresa (zbog dostave garancije), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mjesta, model i serijski broj uređaja.

 

Spisak uređaja i više informacija možete pronaći na linku: uslovi promotivne akcije