Ukoliko često poželiš da ekran tvog telefona bude veliki koliko jedan TV, onda je ovo prava ponuda za tebe. Za sve one koji se odluče da od 10. februara do 21. marta svoj dom upotpune izvrsnim The Sero televizorom, na poklon dobijaju jedinstveni Galaxy A31 telefon.

The Sero je televizor koji se potpuno prilagođava tvom sadržaju. On se okreće kako bi se prilagodio tipu sadržaja koji se gleda, položeno za gledanje televizijskog sadržaja i filmova ili uspravno, kada su u pitanju mobilni sadržaji i aplikacije. The Sero ti uvek pruža pravi ugao gledanja, rotiranjem nagore za mobilni sadržaj i aplikacije, ili horizontalno za filmove i TV uživo. The Sero će tvoj sadržaj prikazati u veličini optimalnoj za gledanje, pa možeš da uživaš u svakom tipu svog sadržaja na velikom ekranu.

Potreban je samo jedan dodir da se sadržaj sa mobilnog prenese na The Sero televizor. Ako slušaš muziku ili gledaš video na telefonu, Tap View će za sekundu pustiti sve to na The Sero TV. 

Ovaj TV biće najbolji prijatelj tvog mobilnog telefona, a da bi ugođaj u njemu bio potpuniji, za sve kupovine do 21. marta 2021. poklanjamo upravo mobilni telefon: Galaxy A31

 

Ovaj telefon donosi fenomenalnu četvorostruku kameru za više detalja na fotografijama, koja hvata više nego što možeš da sagledaš golim okom. Za zadivljujući dnevni izgled, prednja kamera od 20 MP telefona Galaxy A31 pruža ti jasne fotografije visoke rezolucije. Galaxy A31 brzo obrađuje podatke i ima veliku memoriju tako da možeš da se fokusiraš na sadašnji trenutak. Napredni osmojezgarni procesor i 4/6 GB RAM memorije pruža vrhunske  performanse. Preuzimaj više i briši manje uz 64 GB ili 128 GB interne memorije, ili pak dodaj 512 GB memorije uz microSD karticu. I na kraju ovaj telefon donosi sjajan ekran kao stvoren za bioskopski doživljaj. Uroni u impozantan Infinity-U ekran od 6,4 inča. Široka razmera slike ispunjavaće tvoj ekran sadržajem od ivice do ivice. Gledaj omiljene video-materijale, igrice i prenose uživo na ovom sjajnom FHD+ Super AMOLED ekranu.

Promocija traje od 10.2. do 21.3.2021. ili do isteka zaliha. Kako biste ostvarili pravo na poklon potrebno je da registrujete vašu kupovinu na ce.promotion@samsung.com, a uslove promocije možete da pronađete ovde!

Dva fenomenalna ekrana, jedna neverovatna ponuda!

The Sero TV

Galaxy A31 Galaxy A31

Galaxy A31

The Sero TV

TV koji se prilagođava tvom sadržaju

Zašto se lišavati najboljeg iskustva gledanja? Sero se okreće kako bi se prilagodio tvom sadržaju, položeno za gledanje televizijskog sadržaja i filmova ili uspravno, kada su u pitanju mobilni sadržaji i aplikacije.

TV koji se prilagođava tvom sadržaju	TV koji se prilagođava tvom sadržaju

Galaxy A31

Fenomenalni ekran kao stvoren za bioskop

Široka razmera slike ispunjava tvoj ekran sadržajem od ivice do ivice. Gledaj omiljene video-materijale, igrice i prenose uživo na slikovitom FHD+ Super AMOLED ekranu. Sa velikom baterijom od 5.000mAh u kućištu debljine 8,6 mm, Galaxy A31 idealno staje u ruku.

Fenomenalni ekran kao stvoren za bioskop	Fenomenalni ekran kao stvoren za bioskop