Servisna promocija: Samsung poklanja 50% popusta na popravku ekrana

Slavimo važan jubilej! 50 godina inovacija je iza nas i zato vam Samsung poklanja 50% popusta na popravku ekrana mobilnog telefona.

*Važi svakog petka u navedenom periodu
Važi od 27/09/2019 do 25/10/2019
Samsung poklanja 50% popusta na popravku ekrana

Slavimo 50 godina inovacija i odlučili smo da vam ponudimo 50% popusta na konačnu cenu popravke ekrana vašeg telefona. Počevši od 27.09 svakog petka do 25.10 možete iskoristiti ovu promociju kako biste ostvarili 50% popusta na popravku ekrana. 

 

Nastavite da uživate u korišćenju vašeg mobilnog telefona i iskoristite njegove performanse u potpunosti. Sa ispravnim ekranom sve(t) se čini lepšim, a vaš uređaj izgleda baš kako treba. Popust važi samo za određene dane navedene tokom trajanja promocije i ne može se kombinovati sa ostalim promocijama. Zato sada iskoristite specijalni popust na popravku ekrana! 

 

Kako biste iskoristili ovu promociju potrebno je da vaš uređaj datumski bude u okviru 24 meseca od datuma kupovine, odnosno da je u garantnom roku. Ova pogodnost važi isključivo za oštećenja ekrana koja ne podležu uslovima koje pokriva garancija. Takođe, jedan korisnik može iskoristiti ovaj popust samo jednom tokom promocije.

 

50 godina smo zajedno sa vama i zato vam dajemo 50 razloga da svaki dodir ekrana vašeg uređaja bude poseban!

 

Ukoliko niste u mogućnosti da dostavite vaš uređaj u neki od servisnih centara ne brinite. Dovoljno je da, na dan kada promocija važi, pozovete kol centar nakon čega će vam agenti pružiti informacije o slanju vašeg uređaja u ovlašćeni servis. Vaše je samo da pružite potrebne informacije koje će se koristiti isključivo u svrhu ove promocije.

 

Uslove promocije možete pogledati ovde, a dokument o politici zaštite podataka pročitajte ovde

 

 

 

Spisak servisnih centara:

 

Samsung Premium servisni centar – Promobi servis, Terazije 31, Beograd

Samsung Experience Store – Begram servis, Ušće šoping centar, Beograd

Samsung ovlašteni servis – Begram servis, Miloša Bandića 16, Beograd

Samsung ovlašteni servis – Promobi servis, Požeška ulica 154-156, Beograd

Samsung Premium servisni centar – Promobi servis, Ise Bajića 10, Novi Sad

Samsung Brzi servisni centar – Promobi servis, TC Kalča DI-103/1, Niš