Inovacije dolaze uz Samsung QuickDrive™ mašine za veš koje ti skraćuju dužinu pranja i smanjuju potrošnju energije! Kupovinom QuickDrive™ mašine za pranje veša ili kombinovane mašine za pranje i sušenje veša, Samsung servisni tim ti pruža BESPLATNU dostavu, instalaciju i edukaciju. Promocija važi na području Beograda.

Prepolovi dužinu pranja i udvostruči vreme za sebe uz QuickDrive™ mašinu za veš koja ti skraćuje dužinu pranja za do 50%, a potrošnju energije za do 20%, bez smanjenja performansi pranja. Zahvaljujući Q-Drum™ tehnologiji sa glavnim bubnjem i zadnjom pločom koji se okreću nezavisno mašina pere brže, jače i nežnije.

QuickDrive™ mašine za veš ti omogućavaju da jednostavno i brzo dodaš zaboravljenu odeću i nakon pokretanja ciklusa, zahvaljujući AddWash™ vratima.

EcoBubble™ tehnologija donosi ti moćno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama. Deterdžent se pretvara u mehuriće tako da brzo prodire u tkaninu i sa lakoćom uklanja prljavštinu, dok istovremeno štiti boje i materijal i štedi energiju.

Opusti se uz kupljenu QuickDrive™ mašinu za veš jer ti je naš servisni tim besplatno dostavlja i instalira. Dostava se odnosi na uređaje preuzete kod Samsung ovlašćenog prodavca na području Beograda. Dostava, instalacija i edukacija odnose se na pružanje usluge na lokaciji krajnjeg korisnika na području Beograda.

Dostavu i dolazak servisne podrške dogovori putem broja telefona 011 321 6899.

Promocija važi od 01.06. do 31.12.2020. 

QuickDrive™

Prepolovi dužinu pranja

QuickDrive™ skraćuje dužinu pranja za do 50% potrošnju energije za 20%, bez smanjenja performansi pranja. Njegov Q-Drum™ ima „glavni bubanj“ i „zadnju ploču“ koji se okreću nezavisno, čime se obezbeđuje dinamično okretanje odeće pokrenuto dvostrukim silama. Zahvaljujući tome, mašina pere brže, jače i nežnije.

quickdrive promocija quickdrive promocija