Servisna promocija: Ostani kod kuće, stiže siguran servis!

U slučaju problema sa tvojim Samsung uređajem, kontaktiraj našu korisničku podršku jer za tebe smo obezbedili siguran, beskontaktni servis!
Važi od 01/04/2020 do 31/12/2020 Isteklo
Ostani kod kuće, stiže siguran servis!

U vreme kad svi moramo biti kod kuće, iskoristite uslugu našeg Servisa „Od vrata do vrata“ koji će na siguran način i bez kontakta obaviti sve što je potrebno. Dovoljno je da samo kontaktirate Samsung korisničku podršku, nakon čega će za Vas biti osigurana logistička usluga preuzimanja uređaja na vašoj lokaciji i dostava istog u ovlašćeni servisni centar. Nakon izvršene servisne usluge, uređaj će biti dostavljen na vašu adresu. Za sve detalje obratite se Samsung korisničkoj podršci putem broja: 011 321 68 99 ili na: www.samsung.com/rs/support/ 

 

Daljinska podrška vam omogućava brzu pomoć kontaktom iz vašeg doma, uz jednostavno i praktično povezivanje i prvoklasnu stručnu tehničku podršku. Kontaktirajte našu korisničku podršku, nakon čega se agent korisničke podrške uz vaše dopuštenje povezuje na uređaj i pruža direktnu podršku. Daljinski servis kompanije Samsung omogućava našim posebno obučenim agentima daljinski pregled i podršku na vašim Samsung televizorima ili pametnim telefonima, sve iz udobnosti vašeg doma. Za više detalja, posetite: www.samsung.com/rs/support/remoteservice/

 

Dezinfekcija uređaja i na ulasku i na izlasku iz servisnog centra radi se zbog vaše sigurnosti. Svi uređaji koji stignu u servisni centar ili ih vi sami donesete, biće dezinfikovani po ulasku u servisni centar, a takođe biće dezinfikovani i nakon obrade uređaja, pre isporuke iz servisnog centra na vašu adresu, sve zbog vaše sigurnosti. Dezinfekcija Vašeg Samsung uređaja obavlja se upotrebom dezinfekcione tečnosti na bazi isopropil alkohola i/ili emitovanjem UV-C svetlosti, čime se otklanja do 99% prisutnih čestica na Vašem uređaju. Uz stručno rukovanje navedenim sredstvom i/ili uređajem koji emituje UV-C svetlost, na Vašem uređaju neće doći do oštećenja, niti je upotreba istih od bilo kakvog uticaja na performanse Vašeg uređaja. Uređaji na bazi UV-C svetlosti proizvode se od proizvođača različitih od kompanije Samsung, dok se isti razlikuju shodno modelu i tržištu kojem su namenjeni. Shodno navedenom, konačni rezultati dezinfekcije mogu varirati, te kompanija Samsung ne garantuje potpuno uklanjanje svih čestica/tela koje se mogu naći usled redovne upotrebe i spoljnog uticaja na Vašem uređaju.

 

Isporuka do vaših vrata biće izvršena ako sami donesete uređaj u servis.U slučaju da želite sami predati uređaj u servis, možete to uraditi sigurno bez kontakta sa zaposlenima, a po servisnoj obradi uređaj će biti vraćen na vašu adresu. Uređaj će biti dezinfikovan po ulasku u servisni centar i nakon obrade a pre isporuke na vašu adresu. Detalje ove usluge možete pronaći na ulazu u servisni centar ili možete kontaktirati Samsung pozivni centar za više informacija.

 

Naši ovlašćeni servisni partneri su:

 

Begram servis d.o.o.

Promobi servisni centar d.o.o.

 

 

*Usluga daljinske podrške dostupna je uz prethodno preuzimanje aplikacije SmartTutor i uz korisnikovo odobrenje pristupa uređaju od strane Samsung korisničke podrške. 

 

SAMSUNG I Beskontaktni servis I #ostanikodkuce