SmartSavings promo

Dosta vremena provodimo kod kuće pa zašto nam to vreme onda ne bi bilo lepo i prijatno. Stalnim uvođenjem inovacija Samsung je tu da poboljša svakodnevni život ljudi i, uz svoje moderne uređaje, život učini još lepšim, bezbrižnijim i jednostavnijim. Zato, iskoristi mogućnost da, uz specijalni popust do 25% i 5 godina garancije, učiniš svoj dom još lepšim i opremiš prostor u kome boraviš najmodernijim uređajima koji su izuzetno korisni, pomažu u svim kućnim poslovima i olakšavaju život. 


Želimo da svakodnevni život učinimo boljim i prijatnijim, zato iz dana u dan razvijamo tehnologiju i na tržište kućnih uređaja donosimo proizvode vrhunskog kvaliteta. Na ovaj način trudimo se svakodnevno da opravdamo poverenje kupaca i korisnika, i da pružimo svakom iskustvo koje zaslužuje.


Razumemo da su posebni zahtevi potrošača danas sve izraženiji, tako da su kod nas moderan dizajn i funkcionalna vrednost proizvoda usklađeni u svakom pojedinačnom uređaju. Našim inovativnim pristupom, zakoračili smo u budućnost koja je ova dva zahteva spojila u jedno i nudimo jedinstveno iskustvo korišćenja proizvoda, a takođe i integrisanje u dizajn svakog prostora.

 

Zato izaberi Samsung kućne aparate, ulepšaj svoj život i uštedi do 25% na kupovinu, a uz određene uređaje dobijaš i 5 godina garancije.


Ušteda do 25% ostvaruje se prilikom kupovine određenih Samsung modela mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša, kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša, frižidera i ugradnih kuhinjskih uređaja (frižidera, rerni, ploča za kuvanje, aspiratora, mikrotalasnih pećnica i mašina za pranje posuđa) u periodu od 18.09. do 31.10.2020.

 

Promocija 5 godina garancije važi za određene frižidere, mašine za pranje veša, ugradne kuhinjske uređaje i usisivače kupljene od 01.09. do 31.12.2020, i za mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša kupljene u periodu od 01.10. do 31.12.2020. Za više informacija i ostvarenje prava na 5 godina garancije potrebno je da posetiš www.samsung.com/rs/offer/5yw-promo/

 

Promocija traje u naznačenom periodu ili do isteka zaliha.

 

*Tačan iznos procenta uštede razlikuje se u zavisnosti od proizvoda i njegove cene u prodavnicama ovlašćenih Samsung partnera, o čemu kupac može da se informiše na ovlašćenom Samsung prodajnom mestu.

Specijalna promocija za lepši dom!

Hlađenje iz snova

Frižider RS8000 SBS Twin Cooling Plus

Uživaj u više unutrašnjeg prostora i u hrani koja čuva svežinu duže vreme. Frižider Samsung RS8000 nudi više prostora zahvaljujući SpaceMax Technology™ koja omogućava dodatni unutrašnji kapacitet bez povećanja spoljnih dimenzija.
Tehnologija Twin Cooling Plus™ optimizuje temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču uz nezavisno hlađenje, i tako omogućava bolje čuvanje hrane i štiti ukus sprečavanjem mešanja mirisa.
Vrhunski dizajn i bezvremenski stil ovog uređaja uklapa se u svaku vrstu enterijera.

Hladnjak RS8000 SBS Twin Cooling Plus

Za najbrže pranje

Mašina za pranje veša QuickDrive WW7800M

Operi veš super brzo! „Quick Drive” tehnologija skraćuje vreme pranja za do 50%, kao i potrošnju električne energije za 20%*, dok u potpunosti čuva performanse pranja.
Ako zaboraviš komad odeće, nema problema! „Add Wash” vrata omogućavaju jednostavno i brzo ubacivanje odeće iako je ciklus pranja započeo.
Eko čišćenje bubnja uređaja uklanja bakterije koje izazivaju neprijatne mirise, bez upotrebe dodatnih hemikalija.

*Testirano na modelu WW8800M u poređenju sa modelom WW8500K. Štedi i do 50% vremena u ciklusu za pranje pamuka na 40℃, sa pola punjenja, sa učinkom pranja unutar ±2%, na osnovu podataka kompanije Intertek. Trajanje ciklusa može da varira u zavisnosti od snabdevanja vodom i težine/vrste veša.

Perilica rublja QuickDrive WW7800M

*Testirano na modelu WW8800M u poređenju sa modelom WW8500K. Štedi i do 50% vremena u ciklusu za pranje pamuka na 40℃, sa pola punjenja, sa učinkom pranja unutar ±2%, na osnovu podataka kompanije Intertek. Trajanje ciklusa može da varira u zavisnosti od snabdevanja vodom i težine/vrste veša.

Optimalno sušenje!

Mašina za sušenje veša DV5000

Uštedi energiju i poboljšaj kvalitet sušenja odeće! Zahvaljujući energetskoj klasi A++ i tehnologiji toplotne pumpe, ova mašina za sušenje veša troši energiju ekonomičnije.
Poseduje i inteligentan sistem „Optimal Dry” sa senzorima za vlagu i temperaturu koji prilagođava vreme sušenja za najbolji rezultat.
Dvoslojni mrežasti filter 2 u 1 održava optimalne performanse sušenja. Dva alarma podsećaju kada je potrebno da se očiste filteri i izmenjivači toplote.

Sušilica rublja DV5000

Revolucija pranja!

Mašina za pranje posuđa DW9000M

Zahvaljujući WaterWall™ tehnologiji, mašina čisti sve posuđe u svakom uglu, bez trošenja vremena ili vode na prethodno ispiranje. Revolucionaran učinak čišćenja pruža stvaranjem naleta zida vode pod visokim pritiskom koji pokriva teško dostižna mesta na donjoj polici, gde često stoji najprljavije posuđe.
Područje Zone Booster™ uklanja tvrdokornu preostalu hranu sa čak 5 mlaznica sa leve i 3 sa desne strane, i to samo jednim pranjem.

Perilica posuđa DW9000M

Uživaj u kuvanju!

Ugradna rerna Dual Flex

Ako uživaš u kuvanju, sada možeš da kuvaš više jela odjednom zahvaljujući fleksibilnim vratima koja se otvaraju na dva načina i imaju dve zone! Možeš da koristiš gornju i donju zonu istovremeno, uz različite postavke temperature radi postizanja optimalnih rezultata.
Uživaj u potpunoj fleksibilnosti pri kuvanju različitih vrsta jela. Otvori gornju polovinu i koristi je pri kuvanju manjih obroka, a sa lakoćom pristupi gornjoj zoni dok kuvaš više jela, bez gubitka toplote u donjoj zoni. Ili otvori kompletna vrata pri korišćenju cele rerne kod pripreme pečenja.

Ugradbena pećnica Dual Flex

Kontrola u rukama!

Ugradna ploča za kuvanje NZ6000K

Jednostavna i intuitivna termoregulacija! Sa kliznom kontrolom mnogo lakše postižeš odgovarajuću temperaturu. Samo pređi prstom preko LED ekrana i podesi nivo toplote.
Poseduje staklokeramičku ploču koja je sigurna za decu. Sa bravom za sigurnost dece, sprečava decu od aktiviranja neke od površina za grejanje. Onemogućava slučajno ili namerno uključivanje plamenika.

Ugradbena ploča za kuhanje NZ6000K