Uštedite sa nama do 25%

Ušteda do 25% ostvaruje se prilikom kupovine svih Samsung modela mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša, kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša, frižidera i ugradnih kuhinjskih uređaja (frižidera, rerni, ploča za kuvanje i mašina za pranje sudova) u periodu od 20.9. do 10.11.2019.
Važi od 20/09/2019 do 10/11/2019 Isteklo
Uštedite sa nama do 25%

Samsung uvođenjem inovacija poboljšava svakodnevni život ljudi, ali budućnost i novi tehnološki izazovi su tek pred nama! Zato želimo da vam, uz moderne Samsung uređaje, život učinimo još ljepšim, bezbrižnijim i jednostavnijim. Tokom navedenog perioda nudimo vam mogućnost da, uz specijalan popust do 25%, opremite svoj dom najmodernijim uređajima koji su izuzetno korisni i pomažu u svim kućnim poslovima.  

 

Želimo da budemo vaš partner u svakom trenutku i da vam olakšamo svakodnevicu, zato razvijamo tehnologiju iz dana u dan i donosimo proizvode vrhunskog kvaliteta na tržište kućnih aparata. Na ovaj način se trudimo da još više steknemo povjerenje potrošača i pružimo im iskustvo koje zaslužuju.

 

Razumijemo da su posebni zahtjevi potrošača danas sve izraženiji, tako da je linija koja razdvaja moderan dizajn i funkcionalnu vrijednost proizvoda sve tanja. Zato smo, inovativnim pristupom, zakoračili u budućnost koja ova dva zahtjeva spaja u jedno i nudi jedinstveno iskustvo korišćenja proizvoda, ali i integrisanje u dizajn svakog prostora. Uz ovu promociju ostvarićete odličnu uštedu i obezbijediti sebi uređaje koji pružaju ugodniji život!

 

Promocija traje od 20.9. do 10.11.2019. ili do isteka zaliha.

 

*Tačan iznos procenta uštede razlikuje se u zavisnosti od proizvoda i njegove cijene kod ovlašćenog Samsung prodavca, o čemu kupac može da se informiše kod ovlašćenog Samsung prodavca.