Promocija bele tehnike: Uštedi sa nama do 25%

Ušteda do 25% ostvaruje se prilikom kupovine svih Samsung modela mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša, kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša, frižidera i ugradnih kuhinjskih uređaja (frižidera, rerni, ploča za kuvanje i sudomašina) u periodu od 1.10. do 31.10.2019.

*Važi do isteka zaliha
Važi od 01/10/2019 do 31/10/2019 Isteklo
Promocija bele tehnike: Uštedi sa nama do 25%

Samsung uvođenjem inovacija poboljšava svakodnevni život ljudi, ali budućnost i novi tehnološki izazovi su tek pred nama! Zato želimo da ti, uz moderne Samsung uređaje, život učinimo još lepšim, bezbrižnijim i jednostavnijim. Tokom navedenog perioda ti nudimo mogućnost da, uz specijalan popust do 25%, opremiš svoj dom najmodernijim uređajima koji su izuzetno korisni i pomažu ti u svim kućnim poslovima. 

 

Želimo da budemo tvoj partner u svakom trenutku i da ti olakšamo svakodnevicu, zato razvijamo tehnologiju iz dana u dan i donosimo proizvode vrhunskog kvaliteta na tržište kućnih aparata. Na ovaj način se trudimo da još više steknemo poverenje potrošača i pružimo iskustvo koje zaslužuju. 

 

Razumemo da su posebni zahtevi potrošača danas sve izraženiji, tako da je linija koja razdvaja moderan dizajn i funkcionalnu vrednost proizvoda sve tanja. Zato smo, inovativnim pristupom, zakoračili u budućnost koja ova dva zahteva spaja u jedno i nudi jedinstveno iskustvo korišćenja proizvoda, ali i integrisanje u dizajn svakog prostora. Uz ovu promociju ostvarićeš odličnu uštedu i obezbediti sebi uređaje koji obezbeđuju ugodniji život!

 

Promocija traje od 01/10/2019 do 31/10/2019 ili do isteka zaliha.

 

*Tačan iznos procenta uštede razlikuje se zavisno od proizvoda i cene istog na ovlašćenom Samsung prodajnom mestu o čemu se kupac može informisati na ovlašćenom Samsung prodajnom mestu.

Za budućnost koju stvaramo

Hlađenje iz snova

Uživaj u hrani koja čuva svežinu duže vreme. Bez obzira na spoljašnju temperaturu napredna izolacija omogućava stalnu i preciznu temperaturu koja omogućava najsvežiji ukus hrane.

Vrhunski dizajn i bezvremenski stil ovog uređaja se uklapaju u svaki tip enterijera.

Sa specijalnom opcijom "Power cool" uživaj u brzom hlađenju namirnica. Takođe, stvrdnjavanje brze hrane i leda nikada nije bilo lakše i brže!

Hlađenje iz snova

Za najbrže pranje

Operi veš super brzo! "Quick Drive" tehnologija skraćuje dužinu pranja za do 50%, kao i potrošnju električne energije za 20%*, dok u potpunosti čuva performanse pranja.

Ako zaboraviš komad odeće nije problem! "Add Wash" vrata ti omogućavaju da jednostavno i brzo dodaš odeću koju si zaboravio iako je ciklus pranja započet.

Eko čišćenje bubnja mašine eliminiše bakterije koje izazivaju neprijatne mirise bez upotrebe dodatnih hemikalija.

*Testirano na modelu WW8800M u poređenju sa modelom WW8500K. Štedi i do 50% vremena u ciklusu za pranje pamuka na 40℃ sa pola punjenja, sa performansama pranja i dozvoljenom greškom od ±2% na osnovu testiranja koje je sproveo Intertek data. Trajanje ciklusa može varirati u zavisnosti od snabdevanja vodom i težine/vrste veša.

Za najbrže pranje

*Testirano na modelu WW8800M u poređenju sa modelom WW8500K. Štedi i do 50% vremena u ciklusu za pranje pamuka na 40℃ sa pola punjenja, sa performansama pranja i dozvoljenom greškom od ±2% na osnovu testiranja koje je sproveo Intertek data. Trajanje ciklusa može varirati u zavisnosti od snabdevanja vodom i težine/vrste veša.

Mašina za sušenje veša

Uštedi energiju i poboljšaj kvalitet sušenja odeće! Zahvaljujući energetskoj klasi A++ tehnologija toplotne pumpe ekonomičnije troši energiju.

Sistem "Optimal Dry" je pametan sistem za sušenje odeće sa senzorima za vlagu i temperaturu.

Dvoslojni mrežasti filter 2 u 1 održava optimalne performanse sušenja. Dva alarma podsećaju kada je potrebno očistiti filtere i izmenjivače toplote.

Mašina za sušenje veša DV90N8287AW

Besprekorno suđe

Stavi prljavo suđe, podesi režim i uživaj! Lako čitljiv LED ekran ti omogućava jednostavno i brzo čitanje statusa, podešavanja i preostalog vremena do kraja ciklusa pranja. Bez napora prati i kontroliši učinak pranja.

Mogućnost prilagođavanja po visini i širini sudova. Fleksibilna unutrašnjost je podesiva tako da se gornja rešetka može podići ili spustiti za dodatnih 5 cm jednim dodirom poluge.

Besprekorno suđe

Ugradna rerna Dual Flex

Ako uživaš u kuvanju sad možeš da kuvaš više jela odjednom! Koristi lako gornju i donju zonu istovremeno uz različita podešavanja temperature radi postizanja optimalnih rezultata.

Manji gubitak toplote se postiže otvaranjem polovine rerne. Korišćenjem gornje zone možeš da skratiš vreme pripreme za 22% i upotrebiš do 20% manje energije u odnosu na zagrevanje čitave rerne.

Ugradna rerna Dual Flex

Ugradna ploča

Laka i intuitivna termoregulacija! Sa kliznom komandom mnogo lakše postižeš odgovarajuću temperaturu. Samo prevuci prstom preko LED ekrana i podesi nivo toplote.

Poseduje staklokeramičku ploču bezbednu za decu. Sa bravom za bezbednost dece sprečava decu da aktiviraju neku grejnu površinu. Onemogućava nehotično ili namerno uključivanje ringle.

Ugradna ploča NZ6000K