Паметна пресметка

Со купување на Samsung бела техника штедете енергија и заштедете до 32000 ДЕН

Искористете попуст од 3000 ДЕН до 32000 ДЕН на одредени модели на Samsung машини за перење, машини за сушење, комбинирани машини за перење и сушење на алишта и фрижидери. За машините за перење и фрижидерите од промоцијата важи и 5 години гаранција!

Важи од 17.5. дo 30.6.2019.

Паметна пресметка: Со купување на Samsung бела техника штедете енергија и заштедете од 3000 ДЕН до 32000 ДЕН.

Искористете попуст на одредени модели на Samsung машини за перење, машини за сушење, комбинирани машини за перење и сушење на алишта и фрижидери. За машините за перење и фрижидерите од промоцијата важи и 5 години гаранција !
Со мноштвото иновации што ги носат, Samsung машините за перење алишта перењето го прават попаметно и побрзо, овозможувајќи нов и подобар стил на живеење. Нивната QuickDrive™ технологија ја скратува должината на перењето за до 50%, a потрошувачката на енергија ја намалува за 20% без намалување на перформансите на перењето. Исто така со користењето на функцијата супер брзина можете да го скратите времето потребно за перење само на 39 минути. Благодарение на Ecobubble технологијата, детергентот ги отстранува нечистотиите и до 40% побрзо од стандардно растворениот прашок. Алиштата можете да ги перете и во ладна вода подеднакво ефикасно како и во топла вода и да заштедите и до 70% eнергија.
Енергетски ефикасните Samsung машини за сушење поседуваат перформанси кои Ве оставаат без здив. Ултра ефикасната Samsung топлинска пумпа го олеснува сушењето на алиштата, со поефикасниот и поекономичниот начин добар за Вас и за Вашиот џеб. Дополнително, благодарение на високата енергетска класа троши многу помалку електрична енергија. Со циклусот брзо сушење машината суши помали количества на облека и ги прави подготвени за носење само за 35 минути, со што значително штедите време и пари.
Samsung комбинираните машини за перење и сушење на алишта ги спојуваат високата ефикасност со повеќе слободно време за вас! Со најновата технологија Ви помагаат во домашните работи и го скратуваат времето што го трошите на перење и сушење на алиштата. Moжете да перете големи количества на алишта дури и во ладна вода од 15°C и на тој начин да заштедите огромно количество на енергија. Покрај тоа, машината може да заврши со перењето само за 59 минути, затоа што користи брз прскалка за моќно плавење и ја зголемува брзината на центрифугирање. Овие машини се дизајнирани да траат, бидејќи имаат мотори со дигитален инвертер со сертифициран работен век до 20 години, и се поддржан е со гаранција од 10 години!
Samsung фрижидерите со познатата No Frost технологија спречуваат акумулација на мраз и одржуваат постојана температура. Системот за сеопфатно ладење рамномерно ја лади внатрешноста на фрижидерот, со што се одржува константна температура и храната останува свежа. Дигиталниот инвертерски компресор во Samsung фрижидерите автоматски ја прилагодува брзината на 7 нивоа во зависност од бараната температура. Компресорот троши помалку енергија, го намалува нивото на бучава и абење за подолг работен век на Вашиот фрижидер, и на тој начин го намалува домашниот буџет, со пониските трошоци за електрична енергија и со гаранцијата од 10 години.

Промоцијата важи од 17.5. дo 30.6.2019.

Oвластени продавачи: TEHNOMARKET, SETEK, NEPTUN.

lista