Pametna računica:

Kupovinom Samsung bijele tehnike štedite energiju i uštedite do 480 €

Iskoristite popust od 36 € do 480 € na određene modele Samsung veš mašina, mašina za sušenje veša, kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša i frižidera. Za veš mašine i frižidere iz promocije važi i 5 godina garancije!


Važi od 17.5. do 30.6.2019.

Pametna računica: Kupovinom Samsung bijele tehnike štedite energiju i uštedite do 480 €

Pametna računica: Kupovinom Samsung bijele tehnike štedite energiju i uštedite od 36 € do 480 €. Iskoristite popust na određene modele Samsung veš mašina, mašina za sušenje veša, kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša i frižidera.

Za veš mašine i frižidere iz promocije važi i 5 godina garancije!

 

S nizom inovacija koje donose, Samsung mašine za veš čine pranje pametnijim i bržim, pružajući novi i bolji stil života.

Njihova QuickDrive™ tehnologija skraćuje dužinu pranja za do 50%, a potrošnju energije smanjuje za 20% bez umanjenja učinka pranja. Takođe, uz korišćenje funkcije super brzine možete skratiti vrijeme pranja na svega 39 minuta.

 

Zahvaljujući Ecobubble tehnologiji, deterdžent uklanja nečistoće i do 40% brže od standardno rastvorenog praška. Veš možete prati i u hladnoj vodi jednako efikasno kao u toploj i uštedjeti i do 70% energije. 

Energetski efikasne Samsung mašine za sušenje posjeduju performanse koje ostavljaju bez daha. Ultra efikasna Samsung toplotna pumpa olakšava sušenje veša, uz efikasniji i ekonomičniji način koji prija i vama i vašem džepu.

Dodatno, zahvaljujući visokoj energetskoj klasi troši i daleko manje električne energije. Uz ciklus brzog sušenja, mašina suši male količine odjeće i čini ih spremnim za nošenje za svega 35 minuta, čime značajno štedite vrijeme. 

 

Samsung kombinovane mašine za pranje i sušenje veša spajaju visoku efikasnost sa više slobodnog vremena za vas! Sa najsavremenijom tehnologijom pomažu u kućnim poslovima i skraćuju vrijeme koje trošite na pranje i sušenje veša.

Možete prati i velike količine veša čak i u hladnoj vodi od 15°C i tako uštedjeti ogromnu količinu energije. Uz to mašina može da završi pranje za samo 59 minuta, jer  koristi brzu prskalicu za moćnije ispiranje i povećava brzinu centrifuge.

 

Ove mašine stvorene su da traju, jer posjeduju motore sa digitalnim inverterom čiji sertifikovani radni vijek iznosi do 20 godina, a podržan je garancijom od čak 10 godina!

Samsung frižideri sa čuvenom No Frost tehnologijom spriječavaju nagomilavanje leda i održavaju konstantnu temperaturu.

 

Sistem sveobuhvatnog hlađenja ravnomjerno hladi unutrašnjost frižidera, čime se održava konstantna temperatura i hrana ostaje svježija. Digitalni inverterski kompresor u Samsung frižiderima automatski prilagođava brzinu na 7 nivoa u zavisnosti od zahtijevane temperature.

Kompresor troši manje energije, smanjuje nivo buke i habanje za duži radni vijek vašeg frižidera, tako da donosi i rasterećenje kućnog budžeta, uz niže račune za struju i garanciju od 10 godina. 

 

Promocija važi od 17.5. do 30.6.2019.

 

Zvanični partneri: Tehnomax, CT Computers.