Неверојатно искуство на гледање со совршен подарок!

Со купувањето на Samsung QLED телевизор добивате на подарок – Gear S3 Frontier!
Važi od 01/05/2019 do 31/05/2019 Isteklo
Неверојатно искуство на гледање со совршен подарок!

QLED TВ носи револуционерни промени и неповторливо искуство за уживање во вашите омилени ТВ содржини.
QLED TВ во вашиот дом внесува нова димензија на реалност на програмата којашто можете да ја следите од поголемо растојание. Ќе имате подобар амбиент благодарение на големиот екран и на милијардите бои, така што сè што ќе гледате ќе делува вистинско и живо. Управувањето со сите ваши уреди е уште полесно со помош на еден далечински управувач и со помош на вашиот глас.

 

Новиот QLED телевизор совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом благодарение на својата стилизирана, елегантна линија. Повеќе не е важно колку е осветлена просторијата, затоа што секогаш совршено ќе ја видите содржината на екранот. А поширокиот спектар на осветленост и контраст ќе ги оживее сите нијанси на сликите за целосно уживање.

 

Galaxy A9 обезбедува гарантиран квалитет на фотографирањето во сите услови и ситуации. Покрај infinity eкранот, тоа што ќе ве освои е неговата четирикратна камера, прва таква на светот, која нема да ги изневери вашите критериуми, без разлика дали снимате дење или ноќе. Овој телефон е горд на својот совршено елегантен дизајн.

 

Gear S3 Frontier изгледа како вистински часовник. A ако му ја свртите рамката, тој станува паметен часовник кој ќе ве воодушеви со своите технички карактеристики и прогресивни опции. Со него, може со денови да издржите без вашиот телефон, без полнење, поради што ќе се чувствувате слободно. 

 

Промоцијата трае од 01.05. дo 31.05.2019 или до истекот на залихите и се однесува на купување на QLED и PUHD модели од 2018 и 2019 година (од серијата 6 па нагоре) a се остварува со испраќање на следниве податоци на е-пошта адресата ce.promotion@samsung.com и тоа во рок од 30 дена од датумот на издавање на сметка: име, презиме, е-пошта адреса, поштенска адреса (поради доставување на гаранцијата), приказ (скен) на фискалната сметка од продажното место, модел и сериски број на уредот. 

 

Листата на уреди и повеќе информации можете да ги најдете на линкот: услови за промотивните акции, правила за приватност