Za najlepše uživanje, važni su kvalitet i bezbrižnost. Zato što verujemo u vrhunski kvalitet naših televizora, dajemo vam garanciju za 5 godina bezbrižnog uživanja uz QLED i Lifetyle modele za 2020. godinu.


QLED televizori demonstriraju kvalitet i pružaju nesvakidašnji doživljaj koji kao da vas premešta u novu realnost. Sa njima imate mogućnost da uronite u svaku scenu još dublje i realnije. Zahvaljujući Dual LED tehnologiji, nijanse boja pozadinskog osvetljenja menjaju se prema temi onoga što gledate i prilagođavaju sadržaju, dok Quantum dot tehnologija pruža maksimalni, 100% trodimenzionalni opseg boja. Tu je i Multiple Voice Assistants, glasovna kontrola koja vam omogućava da putem glasovnih komandi brzo pristupite omiljenim sadržajima, dobijete odgovore na određena pitanja, pa čak i kontrolišete vaš TV i ostale povezane uređaje u domu. Dodatne pametne funkcionalnosti, poput Active Voice Amplifier (AVA) opcije, koja naglašava glasove iz scene tako da se dijalog jasno čuje, pružiće vam mogućnost da bez prekida uživate i razumete baš svaku scenu. Dodatno, 8K serija QLED televizora prepoznatljiva je po prelepom Infinity ekranu. Crne ivice televizora smanjene su toliko da skoro i ne postoje, a ultratanki okvir omogućava vam da bez ikakvih smetnji uživate u upečatljivom iskustvu gledanja. 

 

Za one koji traže poseban estetski ugođaj, tu su televizori iz Lifestyle serije. Ovi televizori pružaju vam neverovatno kvalitetnu sliku, kao i mogućnost da se savršeno prilagode vašem životnom prostoru. The Frame televizor, isključen, na svom ekranu oživljava pravo umetničko delo. Vrhunski kvalitet slike u kombinaciji sa umetničkim režimom zaista ga čini jedinstvenim dodatkom u vašem domu.

 

The Serif, dizajniran za svaki prostor i za svaki trenutak, karakteriše fantastičan dizajn udružen sa tehnologijom prve klase. Poseduje odvojivo podno postolje, a ukoliko imate stroge kriterijume po pitanju dizajna, televizor koji je bezuslovno lep, defintivno je pravi izbor za vas.

 

The Sero televizor prilagođava se i omogućava vam pravi ugao gledanja. Sero se okreće kako bi se prilagodio vašem sadržaju, i to položeno, za gledanje televizijskog sadržaja i filmova ili uspravno, kada su u pitanju mobilni sadržaji i aplikacije. Sve ove karakteristike korisne su za savremeni način života, ali uz njih je važno imati i sigurnost koja će vam osigurati duže zadovoljstvo. 

 

Zato iskoristite sjajnu promociju i ostvarite 5 godina garancije na kupljeni televizor koja važi za QLED i Lifestyle serije iz 2020. godine. Kompletan spisak proizvoda na promociji potražite na stranici samsung5godinagarancija.rs.

 

Kako biste ostvarili pravo na 5 godina garancije, uređaj mora da bude registrovan na internet stranici samsung5godinagarancija.rs najkasnije 15 dana od datuma kupovine. Akcija važi od 1.10.2020. do 31.12.2020.

 

Uslove promocije možeš videti ovde.

QLED TV

Napredni nivo u kvalitetu slike

Doživite milijardu nijansi jedne boje uz Quantum Dot tehnologiju koja pruža predivnu sliku. Uz mogućnost prikaza 100% trodimenzionalnog opsega boja, Quantum Dot tehnologija pretvara svetlost u zadivljujuće boje koje ostaju iste, bez obzira na nivo osvetljenosti. Nijanse boja se Dual LED tehnologijom pozadinskog osvetljenja menjaju prema temi onoga što gledate. Ono što tada vidite, vidite na pravi način.

LIFESTYLE TV

Televizori poput umetničkog dela: The Frame, The Serif, The Sero

Ovo je zaista posebna serija Samsung televizora. Dizajnirani su da lako mogu da se prilagode vašem životnom prostoru i stilizuju ga na način koji vam najviše odgovara. Uz to, pružaju vam i uživanje u izuzetnom kvalitetu slike. Zahvaljujući Samsung Quantum Dot tehnologiji, boje imaju 100% trodimenzionalni opseg, a Dual LED tehnologija povećava kontrast na osnovu temperature pozadinskog osvetljenja za postizanje impresivnog tona.