Promocija televizora: Dobre stvari uvek idu u paru

Uz našu novu QLED seriju televizora dolaze sjajni pokloni! Kupovinom jednog televizora iz serije QLED Q60, Q70, Q80 ili Q90 dobijaš Galaxy Tab A 10.1! Kupovinom QLED 8K dobijaš TV QLED Q60 43"!

*Važi do isteka zaliha
Važi od 01/11/2019 do 17/11/2019 Isteklo
Promocija televizora: Dobre stvari uvek idu u paru

Iskoristi specijalnu akciju koja traje od 1. do 17. novembra: 

 

Kupovinom  jednog televizora iz serije QLED Q60, Q70, Q80 ili Q90 dobijaš Galaxy Tab A 10.1! Upoznaj se sa novim optimizovanim kućnim uređajem. Tablet sa 10,1-inčnim ekranom, visokim performansama i dugim trajanjem baterije, napravljen je da uživa cela porodica u njemu.

 

Kupovinom QLED 8K dobijaš TV QLED Q60 43". Kupi jedan TV, a dobijaš dva! I to kakva. QLED serija televizora ispunjava svaki zahtev savremenog doba. Sa tehnologijom veštačke inteligencije i modernim dizajnom pretvaraš svoj prostor u idealnu kombinaciju vrhunskog kvaliteta i neverovatnog dizajna! 

 

Samsung QLED televizori se zasnivaju na Quantum dot tehnologiji koja je jedinstvena na tržištu i pruža najbolje iskustvo gledanja sadržaja na velikom ekranu!

 

Zaplovimo u novu eru inovacija zajedno sa jedinstvenim proizvodima koji pomeraju granice i ulepšavaju svaki dan. Uz moćnu i pametnu QLED tehnologiju ovaj televizor ti pruža izvanredan kvalitet slike i savršenu funkcionalnost. QLED televizori pomeraju granice u prikazivanju tvog omiljenog sadržaja, a sa druge strane ispunjavaju tvoj dnevni boravak dekorativnim sadržajem. Čak i kada je isključen, novi QLED televizor ispunjava tvoj dom zanimljivim slikama koje se smenjuju dok je televizor isključen. 

 

Zato nabavi svoj televizor i započni novu eru inovacija sa nama!

 

Pravila i uslove promocije pročitajte ovde.

Dobre stvari uvek idu u paru

Savršena realnost

QLED 8K televizor za savršen dan

Ako si dugo tražio savršenstvo, sa ovim proizvodom ono je ispred tebe!
QLED 8K pruža veličanstvenu rezoluciju od 33 miliona piksela.
Visoka rezolucija pruža 4 puta bolji doživljaj od rezolucije 4K UHD i 16 puta bolji doživljaj od rezolucije FHD.

Uživaj u jasnoj i preciznoj slici u kvalitetu rezolucije 8K!

QLED 8K televizor za savršen dan

Novi svet boja

QLED Q60 sa milijardu boja (43")

Savršena veličina za najbolji doživljaj kućnog bioskopa!

4 puta veća rezolucija sa preko milijardu nijansi
boja čini tvoje iskustvo gledanja savršenim.

Otkrij novi doživljaj sa 43 inča rezolucije koje poseduje ovaj model.
Svaki trenutak uživanja u omiljenom sadržaju ostaje zapamćen zauvek.

QLED Q60 sa milijardu boja (43")

Oživljava i tamne i svetle scene

QLED Q70 realnost ispred tebe

Realnost slike ispred tebe! Uz pomoć inovativne Quantum Dot tehnologije vidljivost realnih boja dostiže maksimum. Ne dozvoli da ti detalji promaknu. Iskustvo gledanja postaje živopisnije sa proširenom HDR tehnologijom.

QLED Q70 realnost ispred tebe

Otkrij lepotu

QLED Q80 lepota je u detaljima

Gledaj u sliku, a ne u televizor!
Samsung QLED televizor je nagrađen od strane TIME magazina kao
najbolja inovacija 2018 - TV čiji se dizajn stapa sa zidom. Doživi savršeno iskustvo dok gledaš u njega bez obzira da li je uključen ili isključen. Fina kontrola pozadinskog osvetljenja stvara savršen i besprekoran užitak.

QLED Q80 lepota je u detaljima

Čisto savršenstvo slike

QLED Q90 preciznost i detalji

Preciznost dovodi do savršenstva! Dobrodošao u novu klasu preciznosti. Uz ovaj televizor osetićeš pojačanu dubinu, gladak prelaz između scena i prirodnu boju slike kao da si na snimanju.

Na većem ekranu sve postaje stvarno. Doživećeš svaki cilj, osetićeš svaku eksploziju i bićeš deo svake akcije!
Nikada nisi bio bliži sadržaju koji gledaš

QLED Q90 preciznost i detalji

Dodirni multimediju

Galaxy Tab A 10.1

Izvuci više iz sadržaja koji voliš da gledaš. Galaxy Tab A (2019) poseduje živopisni 10,1-inčni WUXGA displej rezolucije 1920 x 1200 piksela, koji pruža zadivljujuću reprodukciju boja i optimalne nivoe osvetljenosti ekrana. Sada možeš potpuno da se uživiš u omiljene filmove ili Netflix TV-serije.

Galaxy Tab A (2019) ima unapređen audio-sistem sa dva zvučnika i omogućava ti da slušaš svoju omiljenu muziku, ali i mnogo drugih mogućnosti kada si raspoložen za bogatu i vernu reprodukciju zvuka. Uz trodimenzionalni okružujući zvuk koji pruža Dolby Atmos, potpuno ćeš se uživeti u dešavanja na ekranu.

Galaxy Tab A 10.1

Novi svet boja

QLED Q60 sa milijardu boja

Iskorači u novi svet QLED boja. Sa "Quantum Dot" tehnologijom doživećeš jedinstveno iskustvo gledanja pune rezolucije blistavog raspona od preko milijardu boja, a svaka je nadograđena na neverovatnu jasnoću zahvaljujući inteligentnom 4K procesoru.

Automatsko prilagođavanje i inteligentni režim rada prilagođavaju osvetljenje i zvuk slike tako da odgovaraju uslovima svakog enterijera.

QLED Q60 sa milijardu boja