Promocija televizora: Produžen osećaj bezbrižnosti. Zagarantovano!

Promocija televizora: Produžen osećaj bezbrižnosti. Zagarantovano!

Pet godina garancije na UHD, Premium UHD i QLED televizore.
Važi od 01/05/2018 do 30/06/2018 Isteklo
Promocija televizora: Produžen osećaj bezbrižnosti. Zagarantovano!

Spremite se za uživanje pred TV-om.

Ako ne možete da odete na stadion, možete da unesete stadion u vašu dnevnu sobu. Ne propustite fantastičnu atmosferu svetskog fudbalskog prvenstva. Posvedočite tome kako superiorna tehnologija radi za vas: osetite euforiju, navijanje, napetost, baš sve kao da ste prisutni na prvenstvu. Dodajte svom televizijskom iskustvu novu dimenziju realističnosti.

QLED televizori dobili su potvrdu vodeće nemačke asocijacije za ispitivanje i sertifikaciju elektronskih uređaja - Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) zbog mogućnosti da proizvedu 100% volumena boje. To znači da su boje punije, izraženije i preciznije. QLED televizori imaju i sertifikat UHD Alliance koji potvrđuje da je televizor UHD Premium, kao i da verno prikazuje UHD sadržaj.

Karakteristika Q Contrast pruža vam priliku da vidite sve u svakoj sceni, čak i kad je prostorija u kojoj se nalazite potpuno osvetljena. Širok raspon osvetljenosti i kontrasta omogućava vam da vidite ono što ranije niste mogli ni da naslutite. Sad su vam dostupni detalji kako u najsvetlijim, tako i u najtamnijim scenama.

QLED televizori koriste Quantum tehnologiju i neorganski su: ekran ne gubi karakteristike tokom vremena i fantastični spektar boja i detalja koje vidite danas, videćete neizmenjene i u budućnosti.

Takođe, nova jedinstvena nevidljiva konekcija sa samo jednim kablom omogućava vam da držite uređaje skrivene od pogleda tako što ćete ih povezati na jednom mestu - One Connect Box.

Umesto crnog ekrana, oplemenite prostor novim, prilagodljivim ambijentalnim režimom koji je usklađen s enterijerom vašeg stana.

QLED televizori vam pružaju priliku da pratite vremensku prognozu, najnovije novinske naslove preko interaktivne pozadine ili da prikazujete fotografije sa svog telefona čime pretvarate dnevnu sobu u ličnu galeriju. Preko telefona možete, takođe, da puštate muziku i doprinesete atmosferi svakog svog dana.

Univerzalni vodič ne samo da vam prikazuje popularne emisije i sadržaje, već preporučuje sadržaje posebno prilagođene vašim interesovanjima tako što ih analizira tokom poslednjih nekoliko meseci.

SmartThings pretvara vaš televizor u centar za sve vaše pametne uređaje u domaćinstvu, od frižidera do mobilnog telefona. Donosi vam jednostavnu interakciju i omogućava vam da kontrolišete i nadgledate svoj pametni dom na inteligentan način.

Za sve QLED televizore kupljene od 01.05. do 30.06.2018. dobijate i 10 godina garancije bez “Burn-in” efekta.

Novi Samsung UHD ili UHD Premium modeli televizora promeniće vaša očekivanja od gledanja televizije.

Sve što gledate izgledaće bolje i uverljivije, živopisnije i stvarnije. Višeslojna podešavanja kontrasta i doživljaj dubine i trodimenzionalnosti koji on stvara ostaviće vas bez daha. 

Fantastičnu udobnost vam omogućava kontrola svih povezanih uređaja jednim daljinskim upravljačem, mogućnost glasovne kontrole i naročito opcija povezivanja mobilnog telefona i televizora preko Smart View aplikacije, pri čemu vaš mobilni telefon preuzima funkciju daljinskog upravljača.

Svi sadržaji vidljivi su na jednom ekranu preko opcije One Depth! Možete pristupiti različitim izvorima sadržaja i pregledati program pre nego što se odlučite koji je onaj kome ćete posvetiti svoje vreme.

Uživajte u realističnim bojama kristalno jasne slike, nenadmašnoj osvetljenosti, senkama, funkcijom automatskog podešavanja dubine i vidljivosti svih detalja zahvaljujući 4X rezoluciji UHD televizora! Minimalističkog i elegantnog dizajna, jednako atraktivni uključeni i isključeni, Samsung UHD televizori pružaju superiorno vizuelno iskustvo, tako da sadržaji izgledaju kao u prirodi.

Odaberite svoj omiljeni tip Samsung UHD, Premium UHD ili QLED televizora i uživajte u neograničenim mogućnostima najsavremenije tehnologije koja je prilagođena vama.

Ponuda važi u periodu od 01.05. do 30.06.2018. ili do isteka zaliha.

Da biste ostvarili pravo na pet godina garancije, uređaj mora biti registrovan na veb stranici: www.samsung5godinagarancija.rs najkasnije 60 dana od dana kupovine.

*Registracija je moguća od 7. maja 2018.