Ove jeseni Samsung UHD televizori dolaze potpuno opremljeni za vrhunsku zabavu. Ako u periodu od 12.10. do 22.11.2020. kupiš Samsung UHD TV od 55”, dobijaš 6 meseci uživanja uz HBO GO. Ukoliko se opredeliš za UHD TV od 65", dobijaš 9 meseci, a uz kupovinu UHD TV-a od  75" ili većeg,  dobijaš 12 meseci uživanja u hit HBO GO serijama i filmovima. Sve što ti je potrebno za nezaboravno iskustvo zabave na novom televizoru koji će oplemeniti tvoj dom.


Samsung UHD televizori dolaze u 4K UHD rezoluciji, što je za 4 puta više piksela naprednije od običnog FHD televizora. Uživaćeš u izuzetno jasnoj i oštroj slici, a svaku scenu doživećeš kao da zaista u njoj učestvuješ. Za još dodatnih detalja zaslužna je i HDR opcija koja donosi impresivan spektar boja čak i u tamnim scenama. Ovi televizori dolaze i sa novim mogućnostima za povezivanje, unapređenim Smart Screen funkcionalnostima na bazi veštačke inteligencije, poput Adaptive Picture funkcije za još napredniji i pametniji kvalitet slike.


Tu je i Tap View koji povezivanje pametnih telefona sa televizorom čini lakšim nego ikada pre. Dovoljno je samo da se prisloni pametni telefon uz TV i ova dva uređaja već su povezana. Takođe, Multi-View režim rada omogućava da se sadržaj sa mobilnog uređaja prikaže samo u jednom delu televizijskog ekrana i na taj način imate mogućnost istovremenog praćenja sadržaja sa više različitih izvora.


Uz to, tvoj novi televizor daće ti mogućnost uživanja u bogatom HBO GO sadržaju, kako bi prvi otkrio više od 300 serija, 850 filmova i mnoštvo crtanih filmova i premijera svake nedelje. 


Promocija traje od 12.10. do 22.11.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu UHD modela dijagonale 55’’ ili većih iz 2020. godine. Kako bi ostvario pravo na poklon, potrebno je da registruješ svoju kupovinu na ce.promotion@samsung.com najkasnije 15 dana od datuma kupovine.

 

Više informacija i spisak uređaja uključenih u promociju pronađi ovde