Promocija mobilnih telefona: Uhvati najbolje trenutke fudbalske groznice!

Iskoristi popust čak do 23.400 rsd za kupovinu Galaxy S9 | S9+
Važi od 07/06/2018 do 30/06/2018 Isteklo
popust čak do 23.400 rsd na galaxy s9 i s9+

Početak najvažnijeg fudbalskog događaja na svetu je sve bliži. Ovo je idealni trenutak da se zapitaš da li je sve spremno i da li tvoj telefon može da uhvati svaki delić uzbudljive fudbalske atmosfere? Upravo povodom najveće fudbalske groznice, dva najtraženija Samsung telefona ove godine, Galaxy S9 i S9+, sada dolaze sa sjajnim popustom čak do 23.400 rsd. Požuri i raspitaj se kod svog mobilnog operatora o svim detaljima promocije. A onda, uživaj u svom novom telefonu, putem koga ćeš biti u prilici da kreiraš maštovite fudbalske postove, osporiš svaku spornu situaciju ili podeliš sa prijateljima najkreativnije finte.

Ovi telefoni biće tvoji pravi saputnici u svim aspektima života. Uz Galaxy S9 | S9+, moći ćeš da praviš fotografije koje ostavljaju bez daha, podjednako dobre na dnevnom svetlu i u uslovima slabog osvetljenja.  Dvostruka blenda na ovom telefonu ima sočivo koje se prilagođava poput ljudskog oka. Sposobno je da se sa lakoćom automatski menja u skladu sa različitim uslovima osvetljenja  – zahvaljujući čemu fotografije izgledaju odlično i po svetlu i po mraku, i po danu i noći.

Galaxy S9 | S9+ popust za svetsko prvenstvo

Ali, to nije sve! Ova kamera donosi i funkcionalnost super usporenog snimanja, pa sada možeš da zabeležiš sve najuzbudljivije trenutke fudbalske utakmice i to do najsitnijih detalja. Uhvati nezaboravni napad, dodaj muziku na taj video ili ga pretvori u GIF i šeruj jednostavnim klikom sa celom ekipom.

Novina je i to sada možeš napraviti i virtuelnu verziju sebe u formi AR emotikona i to koristeći samo jednostavni selfi.  Uživaćeš u izražavanju svojih osećanja u vidu spostvenih emotikona i njihovom oživljavanju u prepiskama sa prijateljima.

Galaxy S9 | S9+ donosi i novi doživljaj zvuka. Ukoliko se bude gledala utakmica na otvorenom sa prijateljima, jasno ćeš pratiti akciju zahvaljujući jasnom zvuku sa stereo AKG zvučnika, a dodatni Dolby Atmos efekat učiniće da zvuk bude bogat i živopisan, dajući ti doživljaj gledanja videa kao da si na pravom stadionu.

Spremi se za predstojeću fudbalsku euforiju i neka tvoja navijačka ekipa postane najbolje opremljena uz nove Samsung Galaxy S9 | S9+ telefone.

Ponuda važi samo kod mobilnih operatora do 30.06.2018. ili do isteka zaliha. 

srbija mobilni operatori galaxy s9