Upoznaj Galaxy Note9 pre početka prodaje!

Isprobaj Galaxy Note9 na nekoj od brojnih lokacija
Važi od 09/08/2018 do 23/08/2018 Isteklo
galaxy note9 mobilni telefon okean plave boje sa žutim s pen

Budi među prvima koji će osetiti supermoći novog Galaxy Note9 mobilnog telefona na nekom od obližnjih prodajnih mesta pre samog početka prodaje!

lice i naličje dva galaxy note9 mobilna telefona

Galaxy Note je uvek donosio moćnu tehnologiju u ruke onih koji žele više. Sada potpuno novi Galaxy Note9 prevazilazi čak i ta visoka očekivanja i fokusira se na ono što je najvažnije u današnjem mobilnom svetu.

Isprobaj performanse telefona dovoljno snažnog da ide u korak sa tobom. Snažna baterija za celodnevni intenzivni rad, proširiva memorija čak do 1 terabajta i unapređeno gaming iskustvo, čine Galaxy Note9 telefonom spremnim da odgovori na sve današnje poslovne i privatne izazove.

Doživi uživo prefinjeni dizajn metalnog okvira vrhunskog fasetiranog izgleda i uživaj u „bioskopskom“ doživljaju  na, do sada, najvećeg Infinity displeja od čak 6.4 inča.

ugao galaxy note9 crn

Testiraj mogućnosti nove S pen – pametne bluetooth olovke koja funkcioniše kao daljinski upravljač za Galaxy Note9. Snimaj fotografije, menjaj slajdove i pauziraj YouTube klipove pritiskom na dugme – ili podesi sopstvene komande.

Napravi fotografiju revolucionarnom inteligentnom kamerom koja pravi prelepe fotografije pri različitom osvetljenju. Dva objektiva Galaxy Note9 pružaju brojne mogućnosti. Telefoto objektiv i širokougaoni objektiv zajedno snimaju ceo kadar čak i kad zumiraš ili praviš portrete uz Live focus. Uz dvostruku optičku stabilizaciju slike, fotografije su oštre čak i kad je kamera nestabilna. Zato možeš da snimiš i ono što drugi ne mogu.

galaxy note9 mobilni telefon performanse

Ukoliko u promotivnom periodu, od 9. avgusta do 23. avgusta (zaključno sa tim danom), odlučite da prednaručite Galaxy Note 9 i predate svoj polovni mobilni telefon na otkup kod Samsung ovlašćenih prodajnih partnera (spisak partnera možete videti na ovoj stranici), dobićete u trenutku kupovine uređaja popust u iznosu od 12.000 dinara (PDV uključen) na nov Galaxy Note 9. Pored toga, dodatno, polovni mobilni telefon koji ste predali kod Samsung ovlašćenog otkupnog partnera biće otkupljen po procenjenog otkupnoj. Ukoliko donesete na otkup uređaj iz serije Samsung Galaxy Note, procenjena otkupna vrednost uvećaće  se za dodatnih 12.000 dinara. 

Klikom na ovaj link možeš videti mapu svih prodajnih mesta na kojima se može isprobati Galaxy Note9. Vidimo se!

mapa lokacija gde možete videti galaxy note9

Saznaj među prvima sve detalje i postavi bilo koje pitanje vezano za Galaxy Note9 našim zvaničnim trenerima i promoterima.