Samsung promocija: Uz Galaxy J4+ dobijaš na poklon Micro SD karticu od 32GB

Za još savršeniji vizuelni doživljaj uz Galaxy J4+ dobijaš na poklon Micro SD karticu, da snimaš sve momente svog života sa stilom!

*Važi do isteka zaliha
Važi od 13/04/2019 do 10/05/2019 Isteklo
Galaxy J4+ i Micro SD

Podigni svoj vizuelni doživljaj na novi nivo, uz Samsung Galaxy J4+!

Vidi više na većem ekranu od 6 inča, koji je bez ivica i sa optimizovanom razmerom 18,5:9. Zahvaljujući kamerama od 13 i 5MP visoke rezolucije, uz tri nivoa jačine prednjeg blica Galaxy J4+ ti daje priliku da snimaš savršene fotografije i selfije, čak i u uslovima lošijeg osvetljenja. Pokretni taster za okidanje olakšava slikanje koje možeš da obaviš sa bilo kog mesta na ekranu.

Sa Galaxy J4+ u rukama tvoj stil ne prolazi neprimećen. Udobnost i luksuzni stil dolaze sa glatkim i zaobljenim ivicama, a takođe i sa besprekornom površinom i atraktivnim bojama.

Sve to upakovano je u elegantno kućište za lakše i udobnije rukovanje, sa laganim i uzanim okvirom koji ti omogućava veće uživanje u omiljenim sadržajima.

Galaxy J4+ poseduje i brojne funkcije kamere i kreativne filtere koji bez odbleska oživljavaju ono što snimaš. Uz poklon Micro SD karticu od 32GB povećaj memoriju telefona i snimaj sve dragocene momente svog života bezbedno i sa stilom!

Promocija važi samo za kupovinu u SES (Samsung Experience Store) i Positive Line radnjama, kao i za kupce koji se snabdevaju u okviru Comtrade i Roaming distributivne mreže.

Galaxy J4+

Galaxy J4+ (Dual SIM)
Select the Colors
Capacity