Voli tvoje uspomene

Galaxy Tab S2
Važi od 08/11/2016 do 31/12/2016 Isteklo

Galaxy Tab S2 sa ekranom od 8.0” i 9.7” sada dolazi u paketu sa memorijskom karticom od 128GB. To je i do 10 puta više mesta za fotke, klipove i zabavu u odnosu na ostale Samsung tablete.

Uživaćete u većoj fleksibilnosti nego ikada ranije uz ovaj naročito tanak i ultralagan tablet, koji vam može postati najbolji prijatelj čitanje za e-knjiga, gledanje fotografija, video snimaka, kao i za organizovanje poslovnih dokumenta.

Ukoliko vam je postizanje visoke produktivnosti izuzetno važno, ovaj tablet ispuniće i taj kriterijum. Ekran Galaxy Tab S2 s odnosom stranica 4:3 nudi vam savršeno okruženje za obavljanje kancelarijskih poslova. A uz tastaturu Book Cover Galaxy Tab S2, imaćete iskustvo nalik radu na ličnom računaru dok radite sa više dokumenata istovremeno.

Galaxy Tab S2 je posebno optimizovan za čitanje časopisa i pretraživanje interneta. Kada odaberete režim za čitanje, tablet će prilagodili svetlinu ekrana i promeniti poster na pozadini. Stvoriće idealno okruženje za čitanje kako biste smanjili naprezanje očiju koliko je god moguće.

I poslednje, ali ne najmanje važno – kamera! Kamera Galaxy Tab S2 od 8 MP i sa otvorom blende od f/1.9 omogućiće vam da pravite svetlije, jasnije slike i video snimke nego ikada pre, čak i u uslovima niske osvetljenosti.

A sada, Galaxy Tab S2 dolazi u paketu sa memorijskom karticom od 128GB i pregrštom prostora za sve što poželite. Snimajte sve životne dragocene momente bezbedno sa visoko efikasnom memorijskom karticom i sa stilom. Sačuvajte vaše dragocene uspomene i prenesite ih brzo! Sada možete da provodite manje vremena u prenošenju uspomena, a više u njihovom stvaranju. Ova memorijska kartica funkcionisaće savršeno sa vašim novim tabletom i zaštitiće vaše uspomene za ceo život.

Akcija traje do isteka zaliha.