TV promocija: Neverovatno iskustvo gledanja uz savršen poklon!Kupovinom Samsung QLED televizora dobijaš na poklon – Gear S3 Frontier!

*Važi do isteka zaliha
Važi od 01/05/2019 do 31/05/2019 Isteklo
Samsung QLED televizor, Gear S3 Frontier

Svi se raduju poklonima i svi volimo iznenađenja. Samsung ti poklanja Gear S3 Frontier!

Promocija traje od 01.05. do 31.05.2019. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu QLED modela iz 2018. godine (od serije 7 pa na više ), a ostvaruje se slanjem sledećih podataka na e-mail adresu ce.promotion@samsung.com i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-mail adresa, poštanska adresa (zbog dostave garancije), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mesta, model i serijski broj uređaja.

Spisak uređaja i više informacija možeš pronaći na linku: uslovi promotivne akcije

Proizvodi

QLED revolucija

Novi i bolji pogled na svet

Revolucionarna QLED tehnologija donosi ti novi užitak gledanja tvojih omiljenih programa i postavlja nove standarde kvaliteta slike. Gledaj svoju omiljenu emisiju sa bilo koje udaljenosti i bilo kog mesta - jer je svaki ugao gledanja pravi ugao.

Samsung QLED TV

Pametni sat, napredne funkcije

Jednostavan i lak za korišćenje

Gear S3 Frontier ti otvara mogućnosti aktivnog sveta koji prati tvoj avanturistički duh. On je istovremeno i pravi sat i pametni sat koji ti pruža sjajne funkcije poput ugrađenog GPS-a i zvučnika, kao i direktan pristup svim aplikacijama koje su ti potrebne.

Gear S3 Frontier Samsung pametni sat