TV promocija: Neverovatno iskustvo gledanja uz savršen poklon!

Kupovinom Samsung QLED televizora dobijaš na poklon – Gear S3 Frontier ili Galaxy A9!

*Važi do isteka zaliha
Važi od 01/02/2019 do 30/04/2019
Samsung QLED televizor, Gear S3 Frontier i Galaxy A9

Svi se raduju poklonima i svi volimo iznenađenja. Samsung ti poklanja Gear S3 Frontier ili Galaxy A9!

Promocija traje od 01.02. do 30.04.2019. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu QLED modela iz 2018. i 2019. godine (od serije 7 pa na više ), a ostvaruje se slanjem sledećih podataka na e-mail adresu ce.promotion@samsung.com i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-mail adresa, poštanska adresa (zbog dostave garancije), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mesta, model i serijski broj uređaja.

Spisak uređaja i više informacija možeš pronaći na linku: uslovi promotivne akcije

Proizvodi

QLED revolucija

Novi i bolji pogled na svet

Revolucionarna QLED tehnologija donosi ti novi užitak gledanja tvojih omiljenih programa i postavlja nove standarde kvaliteta slike. Gledaj svoju omiljenu emisiju sa bilo koje udaljenosti i bilo kog mesta - jer je svaki ugao gledanja pravi ugao.

SAZNAJ VIŠE
Samsung QLED TV

Pametni sat, napredne funkcije

Jednostavan i lak za korišćenje

Gear S3 Frontier ti otvara mogućnosti aktivnog sveta koji prati tvoj avanturistički duh. On je istovremeno i pravi sat i pametni sat koji ti pruža sjajne funkcije poput ugrađenog GPS-a i zvučnika, kao i direktan pristup svim aplikacijama koje su ti potrebne.

SAZNAJ VIŠE
Gear S3 Frontier Samsung pametni sat

Postignite više

Prvi telefon na svetu koji poseduje četvorostruku kameru

Pored Infinity ekrana, ono što će te osvojiti jeste kvalitet fotografija koje pravi, bez obzira da li fotografišeš danju ili noću. Ovaj telefon se ponosi savršeno elegantnim dizajnom, odličnim zumiranjem i inteligentnim poboljšavanjem fotografija.

SAZNAJ VIŠE
Samsung Galaxy A9 mobilni telefon