*Promocija koja se ondosi na QLED modele serije Q60 i Q65 je završena 16.04.2020. zbog isteka zaliha.

 

Uživaj više u vremenu provedenom kod kuće uz Samsung QLED modele i njihov izvanredan kvalitet slike. Iskoristi specijalnu promociju u kojoj uz vrhunske QLED modele dobijaš i vredne poklone.


8K rezolucija QLED modela donosi na ekran 33 miliona piksela koji daju izvanredno jasnu sliku sa bojama, kontrastima i dubinom za neverovatno vizuelno iskustvo. Kupovinom QLED 8K modela sada dobijaš na poklon još jedan televizor i to QLED model 43Q60! Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji prisutnoj kod QLED serija modela Q70, Q80, Q85 i Q90 uživaćeš u realnim, pravim i 100%  vidljivim bojama u tamnim i svetlim kadrovima slike. Kupovinom QLED modela Q70, Q80, Q85 ili Q90 dobijaš na poklon Galaxy Tab A 10.5 na poklon. Ovaj tablet sa 10,5-inčnim ekranom, 3D surround Quad zvučnicima, visokim performansama i dugim trajanjem baterije, napravljen je da u njemu može da uživa cela porodica.

 

QLED serija Q60 i Q65 zahvaljujući moćnom Quantum procesoru rezolucije 4K pruža jasnu sliku, a osvetljenost i jačinu zvuka prilagođava prostoriji i slici prikazanoj na ekranu. Kupovinom QLED modela Q60 ili Q65 dobijaš na poklon Galaxy A20 telefon. Na ekranu od 5,8 inča i infinity-V displeju u HD+ rezoluciji možeš da uroniš u igru kao i da uživaš u gledanju svoje omiljene emisije. 

 

Samsung QLED modeli donose inovacije po kojima se razlikuju od svih ostalih. Uz moćnu i pametnu tehnologiju, izvanredan kvalitet slike i neverovatnu funkcionalnost – QLED televizori pomeraju sve granice. QLED modeli zasnivaju se na Quantum dot tehnologiji koja je jedinstvena na tržištu i pruža vrhunsko iskustvo gledanja sadržaja na velikom ekranu.


Promocija traje od 06.04. do 30.04.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu QLED modela televizora iz 2019. godine Q60, Q65, Q70, Q80, Q85, Q90 i 8K.  

 

Kako bi ostvario pravo na poklone, moraš registrovati svoju kupovinu slanjem sledećih podataka na e-adresu ce.promotion@samsung.com i to u roku od 3 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-adresa, kućna adresa (zbog dostave poklona), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mesta, model i serijski broj uređaja. Promocija traje od 06.04. do 30.04.2020. ili do isteka zaliha.

 

Detalje i uslove promocije možeš pronaći ovde.

Samsung I QLED TV + Tablet Samsung I QLED TV + Tablet

Vrhunski izbor zaslužuje nagradu

Savršena
realnost

QLED 8K televizor za savršen dan

Ako si dugo tražio savršenstvo, sa ovim proizvodom ono je ispred tebe! QLED 8K pruža veličanstvenu rezoluciju od 33 miliona piksela. Visoka rezolucija pruža 4 puta bolji doživljaj od rezolucije 4K UHD i 16 puta bolji doživljaj od rezolucije FHD.

Uživaj u jasnoj i preciznoj slici u kvalitetu rezolucije 8K!

QLED 8K televizor za savršen dan QLED 8K televizor za savršen dan

Čisto
savršenstvo slike

QLED Q90 preciznost i detalji

Preciznost dovodi do savršenstva! Dobrodošao u novu klasu preciznosti. Uz ovaj televizor osetićeš pojačanu dubinu, gladak prelaz između scena i prirodnu boju slike kao da si na snimanju.

Na većem ekranu sve postaje stvarno. Doživećeš svaki cilj, osetićeš svaku scenu i bićeš deo svake akcije! Nikada nisi bio bliži sadržaju koji gledaš.

QLED Q90 preciznost i detalji QLED Q90 preciznost i detalji

Oživljava
i tamne i svetle scene

QLED Q70 realnost ispred tebe

Realnost slike ispred tebe! Uz pomoć inovativne Quantum Dot tehnologije vidljivost realnih boja dostiže maksimum. Ne dozvoli da ti detalji promaknu. Iskustvo gledanja postaje živopisnije sa proširenom HDR tehnologijom.

QLED Q70 realnost ispred tebe QLED Q70 realnost ispred tebe

Otkrij lepotu

QLED Q80 i Q85 lepota je u detaljima

Gledaj u sliku, a ne u televizor! Doživi savršeno iskustvo dok gledaš u njega bez obzira da li je uključen ili isključen. Fina kontrola pozadinskog osvetljenja stvara savršen i besprekoran užitak.

QLED Q80 lepota je u detaljima QLED Q80 lepota je u detaljima

Novi svet boja

QLED Q65 sa milijardu boja

Iskorači u novi svet QLED boja. Sa "Quantum Dot" tehnologijom doživećeš jedinstveno iskustvo gledanja pune rezolucije blistavog raspona od preko milijardu nijansi boja, a svaka je nadograđena na neverovatnu jasnoću zahvaljujući inteligentnom 4K procesoru.

Automatsko prilagođavanje i inteligentni režim rada prilagođavaju osvetljenje i zvuk slike tako da odgovaraju uslovima svakog enterijera.

QLED Q65 sa milijardu boja QLED Q65 sa milijardu boja

Dodir
multimedije

Galaxy Tab A 10.5

Isključi i ponesi Galaxy Tab A 10.5 sa sobom. Njegova baterija od 7300 mAh pruža do 15 sati reprodukcije video zapisa sa jednim punjenjem, a funkcija brzog punjenja omogućava potpuno punjenje za 3 i po sata, tako da možeš da ga koristiš duže, a da čekaš manje.

Sa višekorisničkim režimom svaki član porodice dobija sopstveni nalog. Napravi poseban nalog za do osam dodatnih korisnika, koji posle mogu da menjaju i memorišu podešavanja po svojoj želji.

Galaxy Tab A 10.5 Galaxy Tab A 10.5

Elegantan
dizajn

Galaxy A20

Galaxy A20e je elegantan i izuzetno tanak. Njegova debljina iznosi samo 8,4 mm pa udobno leži u ruci. Elegantan i stilizovan sa prelepim oblinama i praktičnim skenerom otiska prsta na zadnjem delu. Galaxy A20 ima dvostruku kameru od 13 MP i ultraširoku kameru od 5 MP. Uz mogućnost slikanja u vidnom polju širine 123 stepena, ultraširoka kamera omogućava beleženje scena bez potrebe prebacivanja na režim širokog kadra. Bez obzira da li je dan ili noć, sve fotografije su jasne i oštre.

Galaxy A20 Galaxy A20