Samsung: Inovator koji predvodi tehnološku industriju

Korisničko poverenje kao garant kvaliteta

Samsung: Inovator koji predvodi tehnološku industriju

Poverenje korisnika je nešto što se gradi godinama, a u našoj industriji nije dovoljno da novi proizvodi pružaju samo veću brzinu, bolji kvalitet slike ili da budu efikasniji. Novi uređaji moraju da idu u korak sa vremenom, i da donose istinske inovacije koje transformišu načine na koje se koriste. Konstantno pomeranje granica, iz godine u godinu, spajajući najnovija naučna dostignuća sa kreativnošću i elegantnim, praktičnim dizajnom, rezultira uređajima koji u svakom aspektu korisnike ostavljaju bez daha. 

Misija naše kompanije je oduvek bila da zadovolji njihove potrebe, i da svojim proizvodima i uslugama doprinese opštem civilizacijskom progresu. Inovacije, koje smo tokom svog postojanja razvili, predstavljaju autentičan doprinos ovoj misiji. Bilo da se radi o pametnim telefonima koji omogućavaju snimanje fotografija profesionalnog ranga, rernama sa mogućnošću istovremenog pripremanja dva jela, ili pametnim satovima koji prate zdravstveno stanje korisnika, nikada nismo pristajali na kompromise kada je reč o kvalitetu i performansama proizvoda.

Baš zato je naša kompaniji dugogodišnji globalni predvodnik industrije. Jedna od ključnih karakteristika koje nas čine omiljenim brendom, jeste posvećenost pružanju besprekornog korisničkog iskustva, koje upotrebu naših proizvoda čini istinskim uživanjem. Bez vernih korisnika, koji potvrđuju kvalitet i pouzdanost uređaja, Samsung ne bi bio svetski broj jedan, a da bi se u budućnosti zadržala na tom mestu, naša kompanija nastavlja da radi na inovacijama koje menjaju svet. 

Najbolji pokazatelji našeg kvaliteta su lična iskustva korisnika, i naših partnera sa kojima već dugi niz godina sarađujemo na obostrano zadovoljstvo. U nastavku možete pogledati video snimke, koji kroz njihova svedočenja prikazuju celinu koja čini Samsung Electronics.

Pogledaj šta kažu naši partneri

Stevo Drča, direktor Telekoma Srbije o saradnji sa kompanijom Samsung
Stevo Drča, direktor Telekoma Srbije o saradnji sa kompanijom Samsung

Stevo Drča
Direktor sektora za razvoj i upravljanje proizvodima i uslugama
Telekom Srbija

Dejan Turk, CEO Vip Mobile o saradnji sa kompanijom Samsung
Dejan Turk, CEO Vip Mobile

Dejan Turk
CEO
Vip Mobile

Dejan Matović,  CEO Tandem d.o.o. o saradnji sa kompanijom Samsung
Razgovarali smo sa Dejanom Matovićem, izvršnim direktorom Tandem d.o.o. povodom desetogodišnje saradnji sa kompanijom Samsung, koji je nakon ličnog iskustva sa Samsung frižiderom poslušao svoj instinkt i u poslovanju, koje je rezultiratalo win-win saradnjom i za korisnike i za oba preduzeća.

Dejan Matović
CEO
Tandem d.o.o.