RB31HER2BSA Frižider sa CoolSelect zonom, 304ℓ

RB31HER2BSA/EF
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 6ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Boja silversilver

The item is in the cart.

304 ℓ

Ukupna zapremina (litara)

98 ℓ

Zapremina zamrzivača (litara)

206 ℓ

Zapremina frižidera (litara)

Da

No Frost

Easy Slide

Polica Easy Slide napravljena je na kotrljajućim šarkama i izvlači se, tako da možete da efikasno rasporedite i lako pristupite namirnicama – i lako možete videti i šta ste stavili u zadnji deo.

Organizujte bolje. Uživajte više.

Iskusite potpuno nov nivo organizacije i pogodnosti sa frižiderom koji maksimizuje iskorišćenost prostora.

Organizujte bolje. Uživajte više.

Digitalni inverter kompresor i garancija 10 godina

Za razliku od konvencionalnih kompresora koji imaju samo dva obrasca režima — za pokretanje i zaustavljanje, digitalni inverter kompresor kompanije Samsung pravi 5 različitih ciklusa kretanja na osnovu nivoa vlažnosti i režima korišćenja. Ovo pomaže u održavanju konzistentne temperature, smanjuje habanje kompresora radi veće trajnosti, i svodi buku na minimum.

Više hlađenje, manje čekanja

Obezbeđuje brzo hlađenje, tako da se hrana hladi brže i možete uživati u hladnim pićima mnogo ranije. Potrebno je 4,5 sati manje da se ohlade namirnice sa 25°C na 7 °C u odnosu na druge modele frižidera.*

Više hlađenje, manje čekanja

Konzistentno hlađenje svuda

Obezbeđuje konzistentno hlađenje celog frižidera, tako da sva Vaša hrana zadržava optimalnu svežinu. Nikada nema više od 0,3°C varijacije temperature, dok konvencionalni modeli mogu da varijaju do 2,2°C.

Konzistentno hlađenje svuda

CoolSelect zona

Bez obzira da li imate obilje mesa ili povrća, uskladištite ih na njihovim optimalnim nivoima temperature u fioci CoolSelect Zone. Dva režima podešavanja nude pogodnu fleksibilnost: ohladite hladna jela i filete bakalara na 0ºC kako biste im sačuvali prirodan ukus, ili koristite podešavanje na 3ºC kako biste održali svežinu voća i povrća.

CoolSelect Zone

Easy Slide

Posezanje rukom u frižider često znači borbu sa preprekama koje čine namirnice. Ali polica Easy Slide napravljena je na kotrljajućim šarkama i izvlači se, tako da možete da efikasno rasporedite i lako pristupite namirnicama — i lako možete videti šta ste tačno stavili u zadnji deo.

Easy Slide

Digitalni inverter kompresor i garancija 10 godina

Za razliku od konvencionalnih kompresora, koji služe samo za pokretanje i zaustavljanje, digitalni inverter kompresor kompanije Samsung poseduje 7 podesivih brzina koje odgovaraju različitim zahtevima hlađenja. Tako da radi nesmetano i smanjuje habanje kako bi se postigla veća izdržljivost i minimizirala buka. Pored toga, uživaćete u rasterećenosti koju donose niži računi za struju i garancija od 10 godina.

Digitalni inverter kompresor i garancija 10 godina

CoolSelect Zone

Skladištite svu svoju hranu na optimalnom nivou temperature u fioci CoolSelect Zone. Dva režima podešavanja nude najveću pogodnost i fleksibilnost: ohladite hladno meso, pileće batake i riblje filete na 0ºC kako biste im sačuvali prirodan ukus, ili koristite podešavanje na 3ºC kako biste održali svežinu voća i povrća.

CoolSelect Zone

Full Open Box

S većim otvorom od klasičnih fioka zamrzivača, kutija Full Open Box olakšava Vam smeštanje i uzimanje proizvoda — čak i velikih artikala. Kako biste optimalno iskoristili prostor, kutija se može sasvim izvući, a zahvaljujući dizajnu fioke, možete je otvoriti čak i kada su vrata frižidera otvorena pod uglom od samo 90 stepeni.

Full Open Box

Zaštita na policama Big Guard

Prikladna za domaćinstvo koje troši puno tečnosti, zaštita na policama Big Guard dublja je od polica u klasičnim frižiderima. Sada u vratima možete skladištiti velika pakovanja mleka i soka, kao i dva reda limenki i flaša. Zaštita na policama Big Guard takođe je odlična za rashlađivanje visokih flaša sa pićem.

Zaštita na policama Big Guard

Top LED

Energetski efikasno svetlo Top LED jasno osvetljava celu unutrašnjost frižidera kako biste bolje videli svoju hranu. Dakle, lakše pronađite namirnice tako da vrata ne moraju predugo da budu otvorena – uštedite i vreme i energiju.

Top LED

Istinski No Frost

Samsungova karakteristika True No Frost obezbeđuje ujednačeno hlađenje u svakom delu frižidera, održavajući kvarljivu hranu svežom i hranljivom i eliminišući zamrzavanje i nagomilavanje leda. Njegova poboljšana efikasnost manje opterećuje sistem za hlađenje, povećavajući njegovu trajnost i smanjujući potrebu za odmrzavanjem.

Istinski No Frost
 • 304 ℓ Ukupna zapremina (litara)
 • 98 ℓ Zapremina zamrzivača (litara)
 • 206 ℓ Zapremina frižidera (litara)
 • Da No Frost
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getReviews, 3ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.