Galaxy A30s (Dual SIM)

SM-A307FZKVSEE

 • Uživaj u svetlijem, širem ekranu
 • Zapanjujući selfiji iz prvog pokušaja
 • Brzo napuni telefon i koristi ga ceo dan

Izaberi boju

Izaberi kapacitet memorije

 • Uživaj u svetlijem, širem ekranu
  Infinity displej
 • Dinamičan model i udoban dizajn
  Dizajn uređaja
 • Spremni za život sa trostrukom kamerom
  Trostruka kamera
 • Otisak tvog prsta je ključ
  Čitač otiska na ekranu

Uživaj u svetlijem, širem ekranu

Uroni u impozantna 6,4 inča Infinity-V ekrana Galaxy A30s. Široka razmera slike ispunjava tvoj ekran sa sadržajem od ivice do ivice. Gledaj omiljene video materijale, igrice i prenose uživo na slikovitom HD+ Super AMOLED ekranom

Uživaj u svetlijem, širem ekranu Uživaj u svetlijem, širem ekranu

*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.** Infinity ekran: gotovo bez ivica, potpuno frontalno staklo, ekran od ivice do ivice.*** Izmereno dijagonalno, veličina ekrana je 6,4 inča u punom pravougaoniku i 6,2 inča računajući zaobljene ivice. Stvarna vidna površina manja je zbog zaobljenih ivica i prostora za kameru.

Dinamičan model i udoban dizajn

Galaxy A30s ima privlačan prizmatičan izgled i elegantan dizajn. Udoban za držanje i sa glatkim ivicama, leže na tvoj dlan čineći navigaciju po ekranu vrlo jednostavnom. Holografski dizajn ističe se sjajnom dinamički promenljivom obradom u prizma crnoj, beloj, ljubičastoj ili zelenoj boji.

Dinamičan model i udoban dizajn Dinamičan model i udoban dizajn

Spremni za život sa trostrukom kamerom

Budite spremni za životne trenutke uz trostruku kameru Galaxy A30s. Zabeleži svakodnevne detalje glavnom kamerom od 25 megapiksela ili predivne predele sa 8MP 123˚ultra širokom kamerom. Zamuti pozadinu kako bi se istaklo ono što je važno uz 5MP dubinsku kameru.

Spremni za život sa trostrukom kamerom Spremni za život sa trostrukom kamerom

*Dostupnost boja može varirati u zavisnosti od države i operatera.

Produži kadar slike

Uslikaj širi svet uz šire vidno polje ultra široke kamere. Glavna kamera od 25 megapiksela Galaxy A30s telefona čini tvoju priču svetlom i jasnom, danju i noću.

*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.
*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.

Fokusiraj ono što ti je važno

Dubinska kamera od 5 megapiksela omogućava ti da kontrolišeš pozadinu pre i nakon slikanja. Fokusiraj se na stvari koje želiš da istakneš, odnosno zamagli ono što ne želiš kako bi tvoje slike izgledale profesionalnije.

*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.
*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.

Zapanjujući selfiji iz prvog pokušaja

Želiš da tvoji selfiji dobro izgledaju. Za zadivljujući dnevni izgled, prednja kamera od 16 megapiksela telefona Galaxy A30s pruža ti jasne fotografije visoke rezolucije. Uz Selfi fokus koji nežno zamagljuje pozadinu, tvoje lice će postati glavna zvezda.

*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.
*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.

Brzo napuni telefon i koristi ga ceo dan

Uz (tipičnu)* bateriju od 4.000 mAh koja traje, možeš izvući najviše iz svakog trenutka. Nema potrebe da brineš za punjenje – Galaxy A30s ima dodatak od 15 W za brzo punjenje tako da se možeš vratiti onome što radiš, a da ne propustiš ništa.

Brzo napuni telefon i koristi ga ceo dan Brzo napuni telefon i koristi ga ceo dan

*Tipična vrednost testirana u eksternim laboratorijskim uslovima. Tipična vrednost je procenjena prosečna vrednost uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije između uzoraka baterija testiranih prema IEC 61960 standardu. Nominalni (minimalni) kapacitet iznosi 3.900 mAh. Stvarni vek trajanja baterije može varirati u zavisnosti od mrežnog okruženja, obrazaca korišćenja i drugih faktora.

Jake performanse, tako da možeš da uradiš više

Galaxy A30s ima brzu obradu podataka i veliku memoriju tako da se možeš fokusirati na sadašnji trenutak. Napredni osmojezgarni procesor i do 4 GB RAM memorije pruža nesmetane i efikasne performanse. Preuzimaj više i briši manje uz do 128 GM interne memorije. Dodaj 512 GB memorije uz microSD karticu.

Jake performanse, tako da možeš da uradiš više Jake performanse, tako da možeš da uradiš više

* Kapacitet RAM i interne memorije može varirati u zavisnosti od države.** Stvarna memorija može varirati u zavisnosti od već instaliranog softvera.*** MicroSD kartice se prodaju zasebno.

Game Booster ti daje prednost

Maksimiziraj performanse uz Game Booster. Smanji smetnje i unapredi veštinu uz namenski interfejs i lako dostupan meni. Frame Booster pruža grafici glatko i gotovo realno kretanje. Igraj najbolje što možeš pošto Game Booster uči tvoje obrasce korišćenja radi optimizacije baterije, temperature i memorije.

Game Booster ti daje prednost Game Booster ti daje prednost

Zaštitna sigurnost dostupna svima

Ugrađen u hardver i softver telefona, Samsung Knox štiti tvoj uređaj od trenutka kada ga prvi put uključiš. Nudeći višeslojnu sigurnost, Knox čuva tvoje najosetljivije informacije od zlonamernog softvera i pretnji.

Zaštitna sigurnost dostupna svima Zaštitna sigurnost dostupna svima

Otisak tvog prsta je ključ

Galaxy A30s poseduje visokotehnološku biometrijsku proveru. Čitač otiska na ekranu prepoznaje tvoj jedinstveni otisak prsta, tako da si ti jedina osoba koja može da jednim lakim potezom pritisne telefon i otključa ga.

Otisak tvog prsta je ključ Otisak tvog prsta je ključ

*Ako koristiš zaštitu ekrana, proveri da li omogućava korišćenje čitača otiska na ekranu.

Napravljen za fokusiranje

One UI pomaže ti da se fokusiraš na ono što ti je stvarno važno. Hardver i softver rade zajedno, uz sadržaj i funkcije na tvom raspolaganju kako bi do njih došao što brže. Koristi Noćni režim za udoban doživljaj u mraku, a uz jasne i intuitivne vizualne predmete upotreba telefona dolazi prirodno.

Napravljen za fokusiranje Napravljen za fokusiranje

*Dostupnost One UI funkcija, aplikacija i usluga može varirati u zavisnosti od uređaja, operativnog sistema i države.**Uređaj i slike na ekranu simulirani su u ilustrativne svrhe.

Održavaj svoj uređaj u savršenom stanju sa nama

Uživaj u spokoju koji dobijaš kada odlučiš da kupiš Galaxy pametan telefon. Interaktivna dijagnostika i optimizacija aplikacije Samsung Members olakšava poboljšanje performansi tvog uređaja, dok ti naš korisnički servis pomaže da rešiš probleme kada ti je potrebna dodatna pomoć.

Održavaj svoj uređaj u savršenom stanju sa nama Održavaj svoj uređaj u savršenom stanju sa nama

*Dostupne funkcije i karakteristike aplikacije Samsung Members može varirati u zavisnosti od države i uređaja.**Uređaj je simuliran u ilustrativne svrhe.

Pogledaj novu Galaxy A seriju i pronađi pravi model za sebe

Predstavljamo seriju telefona koji današnjoj generaciji omogućavaju da rade ono što drugi ne mogu. Upoznaj novu seriju telefona Galaxy A. Izrađenu za eru uživo.

Pogledaj novu Galaxy A seriju i pronađi pravi model za sebe Pogledaj novu Galaxy A seriju i pronađi pravi model za sebe

Unapredi svoj Galaxy J uz naš novi

Uzeli smo sve što voliš u vezi sa J serijom i stvorili bolju liniju modela – novi Galaxy A. Vidi kako je J model unapređen u eru uživo.

Unapredi svoj Galaxy J uz naš novi Unapredi svoj Galaxy J uz naš novi

Specifikacije

 • Brzina CPU 1.8GHz, 1.6GHz
 • Rezolucija glavnog ekrana 720 x 1560 (HD+)
 • Težina (g) 169
 • Vreme reprodukovanja audio sadržaja (do sati) Do sati: 77

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

  {{summary.altText}} {{summary.altText}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

*Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.

*Vreme trajanja baterije je na osnovu kompanijskih laboratorijskih merenja i može varirati u zavisnosti od podešavanja uređanja, načina korišćenja i uslova u kojima uređaj funkcioniše.

*Slika telefona Galaxy Note20 Ultra prikazanog sa zadnje strane na vrhu stranice je simulirana za potrebe ilustrovanja.

*Slika na vrhu stranice koja prikazuje rasklopljen telefon Galaxy Z Fold2 sa prednje strane, na čijem ekranu se vidi grafička pozadina sa leptirom, simulirana je za potrebe ilustrovanja.

*Korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog operativnog sistema koji se koristi za rad i funkcionalnosti uređaja. Dostupna korisnička memorija će varirati u zavisnosti od mobilnog operatera i novih nadogradnji operativnog sistema

*Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati zavisno od regiona i provajdera.

*Tipična vrednost testirana u eksternim laboratorijskim uslovima. Tipična vrednost je procenjena prosečna vrednost uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije između uzoraka baterija testiranih prema IEC 61960 standardu. Nominalni (minimalni) kapacitet iznosi 3.900 mAh. Stvarni vek trajanja baterije može varirati u zavisnosti od mrežnog okruženja, obrazaca korišćenja i drugih faktora.

*Mereno dijagonalno, dimenzije ekrana na Galaxy A30s iznose 162,0mm (6,4") kada se meri kao pun pravougaonik i 157,9mm (6,2") kada se uzmu u obzir zaobljeni uglovi; stvarna vidljiva površina je manja usled zaobljenja ćoškova i otvora za kamere.