НОВИ
SM-J730FZDDSEE

Galaxy J7 (2017, Dual SIM)

Црна black
Elegantan po prirodi

Сосема метален дизајн

Podelite život sa drugima onako kako ga vidite

Задна камера од 13MP со F1.7 леќа

1.6GHz

Брзина на CPU

5.5" (139.3mm)

Големина на главниот екран

Елегантен по природа

Кога стилот ја дополнува функционалноста. Посветувајќи им посебно внимание на деталите, новиот Samsung Galaxy J7 го осмисливме така што да го краси неверојатна изедначена метална завршна обработка без испакнатост на камерата, со супериорно добро налегнување во раката и 2.5D заштита на стаклото на Full HD-дисплејот од 5,5 инчи за дополнителна издржливост.

Елегантен по природа

Споделете го животот со други така како што го гледате

Задната камера F1.7 со 13 MP дава јасни фотографии со повеќе детали при слабо осветлување, додека нејзиниот интуитивен интерфејс овозможува користење со една рака благодарејќи на копчето за бленда што се поместува така за да може да сликате додека сè уште ја местите позата или ја урамувате сцената.

Споделете го животот со други така како што го гледате

*Следниве слики се дадени исклучително за демонстрација. Вистинските фотографии може да изгледаат поинакви кога ќе се направат со помош на Galaxy J7.

Изгледајте одлично во секој кадар

Samsung Galaxy J7 ви овозможува секојпат да правите јасни и живописни селфи, со повеќе прецизни детали, дури и при послабо осветлување, благодарејќи на неговите предни LED и селфи-блицови. Исто така, со едноставно движење на раката може да го контролирате и отворот на блендата.

Изгледајте одлично во секој кадар

*Следниве слики се дадени исклучително за демонстрација. Вистинските фотографии може да изгледаат поинакви кога ќе се направат со помош на Galaxy J7.

Со полна брзина напред

Одржувајте ги перформансите на оптимално ниво. Благодарејќи на големата RAM-меморија од 2 GB, интерната меморија од 16/32 GB и проширената меморија до 256 GB достапна како опција со помош на SD-микрокартичката, Samsung Galaxy J5 може да се пофали со брз одѕив и со неверојатно големи брзини што ви помагаат да ја забрзате својата работа.

Punom brzinom napred

*Достапноста на меморија од 16 GB и 32 GB може да се разликува во зависност од регионот. *SD-картичките со поддршка до 256 GB се купуваат одделно.

Персонализиран чувар

Samsung Galaxy J7 е опремен со сензор за отпечатоци на прстите што е чувствителен на допир за потврдување на идентитетот за да бидете сигурни дека вие сте единствени на кои им се достапни вашите податоци. Овој систем може да го користите и за мобилни плаќања, пријавување по пат на интернет и потврдување на налози на интернет за да обезбедите максимална заштита.

Персонализиран чувар

Always on Display

Попаметната алтернатива за чување на батеријата и на времето Опцијата Always on Display (дисплејот секогаш вклучен) ви овозможува да видите време, календар и дојдовни известувања на прв поглед, без будење на вашиот паметен телефон.

Always on Display

Синхронизирајте го својот свет

Едноставно управување со своите омилени содржини. Samsung Cloud ви овозможува да правите резервни копии, да синхронизирате, чувате и да ги надградувате своите податоци преку својот паметен телефон Galaxy, така што на сè што ви е потребно може да му пристапите секогаш кога и секаде каде што ви е потребно.

*Предностите на оваа услуга може да се разликуваат во зависност од вашата врска за пренос на податоци и од надворешните фактори.

Синхронизирајте го својот свет

*Предностите на оваа услуга може да се разликуваат во зависност од вашата врска за пренос на податоци и од надворешните фактори.

Скриено за ваша заштита

Secure Folder, скриена датотека на компанијата Samsung, е моќно решение за безбедност што ви овозможува да направите приватен и целосно шифриран простор за чување и криење на содржини, како што се фотографии, документи и звучни записи со дополнителен слој на заштита, на кои само вие може да им пристапите.

*Достапноста на оваа услуга може да се разликува во зависност од природата на содржината што се шифрира. * Опцијата Secure Folder го одвојува просторот на софтверско ниво без заземање дополнителен простор.

Скриено за ваша заштита

*Достапноста на оваа услуга може да се разликува во зависност од природата на содржината што се шифрира. * Опцијата Secure Folder го одвојува просторот на софтверско ниво без заземање дополнителен простор.

Dual Messenger

Приспособете го допишувањето на своите потреби. Samsung Galaxy J5 ви овозможува да приспособите два налога за ист Messenger за различни цели. Корисниците може да инсталираат и истовремено лесно да управуваат со вториот налог Messenger од почетниот екран и од менито со нагодувањата.

*Исклучително за потребите на демонстрација. Со оглед дека поддршката за два налога Messenger може да се разликува во зависност од државата и сертификацијата на апликацијата, оваа опција можеби не е поддржана кај моделот со една SIM-картичка.

Dual Messenger

*Исклучително за потребите на демонстрација. Со оглед дека поддршката за два налога Messenger може да се разликува во зависност од државата и сертификацијата на апликацијата, оваа опција можеби не е поддржана кај моделот со една SIM-картичка.

 • 1.6GHz Брзина на CPU
 • 5,5" (139,3mm) Големина на главниот екран
 • 13.0 MP Резолуција на главната камера
 • 3600 Капацитет на стандардна батерија (mAh)

Samsung Galaxy J серија

НОВИ

 • Задна камера од 13MP со F1.9 леќа Podelite život sa drugima onako kako ga vidite
 • Брзина на CPU 1.4GHz
 • Големина на главниот екран 5.0" (126.7mm)
 • Резолуција на главната камера 13.0 MP

 • Сосема метален дизајн Elegantan po prirodi
 • Задна камера од 13MP со F1.7 леќа Podelite život sa drugima onako kako ga vidite
 • Брзина на CPU 1.6GHz
 • Големина на главниот екран 5.5" (139.3mm)

 • Сосема метален дизајн Elegantan po prirodi
 • Задна камера од 13MP со F1.7 леќа Podelite život sa drugima onako kako ga vidite
 • Брзина на CPU 1.6GHz
 • Големина на главниот екран 5.2" (131.8mm)

*Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази на производите подлежат на промени.

*Времето на траење на батеријата е засновано врз лабораториските мерења на компанијата и може да варира во зависност од нагодувањата на уредот, начинот на користење и од условите во кои функционира уредот.

*Мрежите што ги поддржува уредот може да се разликуваат во зависност од регионот и од провајдерот.

*Расположливата корисничка меморија е помала од вкупната корисничка меморија на уредот заради просторот што го заземаат оперативниот систем и програмите што се неопходни за нормално функционирање на уредот. Количеството меморија што му е достапна на корисникот може да варира во зависност од мобилниот оператор и може да се смени по ажурирање на софтверот.