Беспрекорно поврзи го својот Galaxy

Беспрекорно поврзи го својот Galaxy

Добре дојде во светот без прекини и попречувања ! Ти ги претставуваме Galaxy S10+, Buds, Watch Active и Tab S5e - пакет на производи направени да функционираат беспрекорно и заедно од моментот кога ќе ги извадиш од пакувањето, за да го оддржиш животот во движење

*Сликите на екранот се симуклирани

Поврзи ги веднаш

Подобро е кога сме заедно

Отвори го пакувањето со слушалките Galaxy Buds покрај телефонот или таблетот и веднаш поврзи ги преку Bluetooth или поврзи се со часовникот само со еден допир.

Поврзи ги веднаш

Доволно енергија за да споделиш со другите

Безжично полнење

Со новиот Powershare нема кабли кои би те попречувале. Сега можеш безжично да ги полниш своите Galaxy уреди преку задниот дел на својот телефон S10.

Доволно енергија за да споделиш со другите

Сврти ја раката и провери ги пораките.

Беспрекорно поврзи

Добивај известувања, медитирај со апликацијата Calm, прати ги своите физички активности и слушај ја музиката која ти се допаѓа - директно од својот рачен зглоб.

Сврти ја раката и провери ги пораките.

Испраќај текстуални пораки користејќи го само својот глас.

Слободно разговарај и праќај пораки

Стави ги Galaxy Buds слушалките и кажи: „Hi, Bixby.”. Тој ќе го прочита твоите пораки, а ти одговори му користејќи го само својот глас. Не го прекинувај разговорот! Слушалките се многу корисни кога ти се рацете зафатени.

Испраќај текстуални пораки користејќи го само својот глас.

Истражи ги Galaxy Buds и Watch Active

Истражи ги Galaxy Buds и Watch Active
Истражи ги Galaxy Buds и Watch Active