Dizajn

Ruka koja drži Galaxy S7 edge

Unapređeno
savršenstvo

Bočni prikaz Galaxy s7
Ruka koja drži galaxy s7 edge
Galaxy S7 Galaxy S7 edge

Dizajn sa razlogom

Znajući da ćete provoditi dosta vremena koristeći Galaxy S7 ili S7 edge uređaj, naporno smo radili na kreiranju jedinstvenih linija koje su savršeno glatke i čvrste.

Re
defined
Ruka koja drži galaxy s7 edge uređaj horizontalno

Materijali za izradu

Mnogo truda i vremena smo uložili u usavršavanje krivih linija Galaxy S7 i S7 edge uređaja. Koristeći proces pod imenom 3D termoformiranje, čiji smo vlasnik, oblikovali smo 3D staklo da bismo ga zakrivili sa takvom preciznošću kako bi se spojilo sa zakrivljenom metalnom legurom radi kreiranja jedinstvenog tela izuzetne glatkoće i jačine.

Položeni Galaxy s7 edge uređaj

Udoban osećaj

Dvostruko zakrivljene poleđine na Galaxy S7 i S7 edge uređajima su razlog njihove izuzetne udobnosti kada ih držite u ruci. Sve u vezi sa dizajnom počev od prirodnog toka linija pa do tankog oblika je objedinjeno kako bi se obezbedio zadovoljavajući osećaj, koji nećete želeti da ispustite.

Čovek
Ruka koja drži uspravno galaxy s7 pored lica
  • Snimak iz blizine galaxy s7 edge kamere i senzora 1
  • Snimak iz blizine galaxy s7 edge kamere i senzora 2
  • Snimak iz blizine donjeg dela galaxy s7 edge uređaja
  • Snimak iz blizine zakrivljenog stakla galaxy s7 edge

Otporan na
vodu i prašinu

Sa Galaxy S7 i S7 edge uređajima, ne morate da brinete da li ćete da spustite telefon na vlažne površine. Možete da nastavite da ga koristite čak i nakon što vam padne u vodu. Možete da igrate igrice pored bazena, pravite selfije na plaži i pozivate taksi po kiši. Uređaji imaju IP (Ingress Protection - Zaštita od vlage) ocenu 68. *Može se potopiti u vodu dubine od 1.5 metara i do 30 minuta.

Redizajnirano
pakovanje

galaxy s7 edge oslonjen na novodizajnirano pakovanje