Мобилни телефони Samsung Galaxy S9 и S9+

Безконечен екран

Телефон со неограничен дисплеј.

Види ги фотографиите и видеозаписите
така како што сакаш да ги видиш: на преубавиот екран од работ до работ.

*Сликата служи само како илустрација.

*Безконечен екран: целосно фронтално стакло од работ до работ без рамка.

 
Galaxy S9+ prikazan pod uglom koji naglašava Infinity displej.
 

Звучници со технологија Oпкружувачки звук

Телефон чиј звук го дополнува просторот со помош на ефектот AKG Dolby Atmos.

Може јасно да ја слушнеш акцијата благодарение на јасниот звук од стереозвучниците AKG. Дополнителниот ефект Dolby Atmos испорачува богат и живописен звук, давајќи ти доживување на гледање на видеото како во кино. 

Galaxy S9+ u položenom položaju stoji pod uglom okružen animiranim maslačcima koji se pomeraju u skladu sa zvukom sa stereo zvučnika, sa slikom na ekranu
  •  
  •  
  •  
  •  


Дополнителна опрема


Многу начини да ставиш личен печат на телефонот. 

Заштити го својот телефон со богатата понуда на модерни футроли.

*Додатоците се продаваат посебно. Достапноста на дополнителната опрема може да се разликува во зависност од државата.

Два телефона Galaxy S9+ и 3 Galaxy S9 во исправена положба, видени од задната страна за да се прикажат различните футроли
Два телефона Galaxy S9+ и 3 Galaxy S9 во исправена положба, видени од задната страна за да се прикажат различните футроли
Два телефона Galaxy S9+ и 3 Galaxy S9 во исправена положба, видени од задната страна за да се прикажат различните футроли
Два телефона Galaxy S9+ и 3 Galaxy S9 во исправена положба, видени од задната страна за да се прикажат различните футроли
Два телефона Galaxy S9+ и 3 Galaxy S9 во исправена положба, видени од задната страна за да се прикажат различните футроли

Новостите што ги воведовме ќе го сменат начинот на кој го доживуваш светот околу себе.

Galaxy S9+ stoji pod uglom sa slikom maslačka na ekranu i semenjem maslačka koje lebdi u vazduhu na desnoj strani telefona
  •  
  •  
  •  
  •  

Сега е време да го испробаш.