Dizajn i displej | Samsung Galaxy S9 i S9+

Dizajn

Slika prikazuje ugao Galaxy S9+ izbliza  

Infinity displej

Vidi više. Drži manje.

Proširi pogled sa ovim grandioznim displejem od ivice do ivice koji ti udobno leži u ruci. Ivice su blago zakrivljene omogućavajući pogled koji deluje neograničeno sa minimalnim vizuelnim ometanjima.

*Infinity displej: potpuno frontalno staklo od ivice do ivice bez okvira.

*Ekran izmeren dijagonalno kao pun pravougaonik ne uzimajući u obzir zaobljene uglove. 

*Mereno dijagonalno, dimenzije ekrana na Galaxy S9 iznose 5,8 inča kada se meri kao pun pravougaonik i 5,6 inča kada se uzmu u obzir zaobljeni uglovi, dimenzije ekrana na Galaxy S9+ iznose 6,2 inča kada se meri kao pun pravougaonik i 6,1 inča kada se uzmu u obzir zaobljeni uglovi.

*Mereno dijagonalno, dimenzije ekrana na Galaxy S9 iznose 146,5 mm (5,8 inča) kada se meri kao pun pravougaonik i 143,3 mm (5,6 inča) kada se uzmu u obzir zaobljeni uglovi, dimenzije ekrana na Galaxy S9+ iznose 158,1 mm (6,2 inča) kada se meri kao pun pravougaonik i 154,5 mm (6,1 inča) kada se uzmu u obzir zaobljeni uglovi.

Ilustrovana ikonica Galaxy S9

0.0

Galaxy S9 570ppi

Ilustrovana ikonica Galaxy S9+

0.0

Galaxy S9+ 529ppi

Ilustrovana ikonica Galaxy S9 Pogled izbliza na Galaxy S9+ gde se vidi gornji deo telefona, a na ekranu je prikazana slika semena maslačka

Pogled koji ostavlja bez daha

Prihvati iskustvo gledanja na velikom ekranu.

Odnos dimenzija 18,5:9 donosi ti pravi kinematografski pogled. A stereo zvučnici od AKG-a i unapređeni Dolby Atmos nude čist zvuk koji ravnomerno ispunjava prostor.

Pogled izbliza na Galaxy S9+ pod uglom kako bi se video Infinity displej koji ostavlja bez daha
Drag

Napredno poboljšanje kontrasta

Vidi svoje fotografije onako kako treba.

Gledaj svoje fotografije i video-snimke pune života na ovom svetlom displeju. Ekran povećava kontrast kada si napolju – tako da tvoji prijatelji i ti možete da vidite sve neverovatne detalje na ekranu usred bela dana.

* Opcija Automatska osvetljenost mora biti uključena u meniju Podešavanja.

Slika napravljena na Galaxy S9+ uređaju pri slabom osvetljenju na kojoj je jedna polovina slike jasna, a druga tamnija da prikaže napredno poboljšanje kontrasta

Potpuno jedinstvo

Nevidljivi detalji prave veliku razliku.

Uglađeno i neverovatno. Ekran i ivica se stapaju u jedno kako bi dali uglađen dizajn. Istovremeno, skener oka je sakriven u gornjoj ivici kako bi se naglasak stavio na Infinity displej.

Rendgenski snimak Galaxy S9+ na kojem se vidi unutrašnji hardver
Pogled spreda na Galaxy S9+

Dizajn sa zadnje strane

Osmišljen da se drži u ruci.

Galaxy S9 i S9+ imaju prelep dizajn koji je osmišljen da ti udobno leže u ruci. Kamera je savršeno u ravni sa zadnjom stranom kako bi se dobila uglađena površina. Senzor otisaka prstiju je ergonomski postavljen tako da ti omogući da otključaš telefon jednim jednostavnim dodirom.

Fotografija osobe koja drži Galaxy S9+ kako bi se video položaj skenera otisaka prstiju

Šta je u kutiji. 

*Sadržaj kutije može da se razlikuje u zavisnosti od države ili operatera.

Image of Galaxy S9 and Galaxy S9+ boxes with included accessories