Disk koji primetite

SSD

Solid State Drives

Izaberi svoj SSD

VIDI SVE SSD

Razmišljajte vertikalno

Prekoračite memorijska ograničenja sa Samsung V-NAND

Samsung V-NAND flash tehnologija probija ograničenja memorijskog kapaciteta kojem robuje klasična NAND arhitektura. Rezultat ove inovativne vertikalne arhitekture je gušći raspored ćelija, veći kapacitet bez interferencije među ćelijama. Time se postavlja novi standard na polju brzine, potrošnje i performansi.

V-BAND

SSD sledeće generacije

Dostignite novi nivo performasni i pouzdanosti

Samsung NVM SSD održavaju performanse visokog nivoa, a pritom štede struju. Ovi inovativni V-NAND SSD-ovi podržavaju PCIe® (PCI Express®) Gen3 x4 magistrale za širi protok i manju latenciju od klasičnih SATA SSD-ova i mogu da izdrže ogromnu količinu podataka. Uz to su dostupni u kompaktnom M.2 formatu.

* PCI Express i PCIe su zaštitni znak ili registrovani zaštitni znak kompanije PCI-SIG.

NVMe SSD

* PCI Express i PCIe su zaštitni znak ili registrovani zaštitni znak kompanije PCI-SIG.

Brži i sigurniji transfer

Brzo i kompaktano eksterno skladištenje

Doteran Samsung Portable SSD T3 je sledeći trend u nosivim diskovima koji nudi brzinu, izdržljivost i povezanost. Njegovo jako metalno kućište je otporno na udarce, a opciona AES 265 bitna hardverska enkripcija vam omogućava da na siguran način skladištite i premestite podatke.

Portable SSD

Poboljšajte performanse

Usrećite svoj kompjuter sa moćnim performansama

Sa inovativnom Samsung V-NAND arhitekturom, 850 serija čitanje i pisanje podataka diže na novi nivo. Bilo sekvencijalno ili nasumično opterećenje, 850 odlično obavlja zadatak i može se pohvaliti brzinom čitanja do 500 MB/s i 100.000 IOPS.

850 EVO, 850 PRO SSD