Kako da preuzmete i instalirate softver za funkcije Galaxy AI

Galaxy AI na Galaxy S23 Ultra, Tab S9, Z Flip5 i Z Fold5

Revolucionarne funkcije Galaxy AI sada su lako dostupne na nizu uređaja pored serije Galaxy S24, uključujući Galaxy S23 Ultra, S23+, S23, S22 Ultra, S22+, S22, S23 FE, Z Fold5, Z Fold4Z Flip5, Z Flip4Tab S9 Ultra, Tab S9+ i Tab S9. U nastavku saznajte kako da dobijete i maksimalno iskoristite ove vrhunske funkcije Galaxy AI.

Ažurirajte svoj softver

Da biste dobili funkcije Galaxy AI, uverite se da je softver vašeg uređaja ažuriran na najnoviju verziju. Možda ćete na svom telefonu dobiti iskačući prozor u kome će se od vas tražiti da preuzmete i instalirate ažuriranje ili možete ručno da ažurirate softver svog mobilnog uređaja prateći ove korake:

Idite na Podešavanja Ažuriranje softvera. Idite na Podešavanja Ažuriranje softvera.

Korak 1. Idite na Podešavanja > Ažuriranje softvera.

Dodirnite Preuzmi i instaliraj Dodirnite Preuzmi i instaliraj

Korak 2. Dodirnite Preuzmi i instaliraj.

One UI 6.1 One UI 6.1

Korak 3. Dodirnite Preuzmi.

Napomena: Funkcije se mogu razlikovati u zavisnosti od modela/regiona.

Kako aktivirati funkcije Galaxy AI

Neka ovaj video zapis koji je jednostavan za praćenje pokaže kako možete aktivirati sve ove revolucionarne funkcije Galaxy AI na svom uređaju.

Kako aktivirati funkcije Galaxy AI Kako aktivirati funkcije Galaxy AI

Kako koristiti funkcije Galaxy AI

Circle to Search

Circle to Search je funkcija koju pokreće Google i koja omogućava brzu internet pretragu informacija koje vidite na ekranu bez promene aplikacija ili kucanja upita za pretragu. Koristite jednostavan pokret prstom ili S olovkom na slikama, video zapisima ili tekstu da biste pokrenuli pretragu.
Funkcija Galaxy AI Circle to Search Funkcija Galaxy AI Circle to Search

Live Translate

Funkcija Live translate prevodi telefonske pozive u realnom vremenu direktno na vaš uređaj. Osećaćete se kao da imate svog ličnog prevodioca, što će olakšati komunikaciju na različitim jezicima.
Funkcija Galaxy AI Live translate Funkcija Galaxy AI Live translate

Photo Assist

Kada promenite veličinu, uklonite i pozicionirate objekte na slikama, Generativno uređivanje fotografija ili funkcija Photo Assist pomaže vam da ponovo kreirate/dovršite sliku na najprirodniji način.
Funkcija Galaxy AI Photo assist Funkcija Galaxy AI Photo assist

Napomena: Prevod uživo nije dostupan na Tab S9 (Wi-Fi).

Chat Assist

Neka vam Chat/Writing assist AI brzo pomogne sa prevodom ćaskanja, vašim stilom pisanja, pravopisom ili gramatikom. Kada šaljete poruke u pokretu, nikada vam neće ponestati reči.
Funkcija Galaxy AI Chat assistвор Funkcija Galaxy AI Chat assistвор

Note Assist

Za šta god da koristite svoje Beleške, funkcija Note assist prilagođena je da poboljša i pojednostavi vaše misli, liste i podsetnike putem automatskog formatiranja, rezimiranja i prevoda.
Funkcija Galaxy AI Note assist Funkcija Galaxy AI Note assist

Browsing Assist

Korisna funkcija Browsing assist rezimiraće ili će prevesti članke na veb-stranici, pomažući vam da uštedite vreme i učinite pretraživanje interneta još lakšim.
Funkcija Galaxy AI Browsing assist Funkcija Galaxy AI Browsing assist

Transcribe Assist

Funkcija Transcribe assist dostupna je preko aplikacije za snimanje glasa. Snima govor i pravi transkripciju onoga što je rečeno, što može učiniti stvari kao što su vođenje poslovnih zapisnika i pisanje dokumenata praktičnijim. Sa ovom funkcijom moguć je i rezime snimka.
Funkcija Galaxy AI Transcribe assist Funkcija Galaxy AI Transcribe assist

Interpreter

Komunicirajte bez da vas ometaju jezičke barijere pomoću aplikacije Interpreter, koja se može koristiti u brojnim situacijama i u poslovne i u lične svrhe.
Funkcija Galaxy AI Interpreter Funkcija Galaxy AI Interpreter

Instant Slow-mo

Ponovo reprodukujte uspomene i usporite bilo koji deo video zapisa uz funkciju Instant slow-mo. Pomoću ove funkcije moći ćete da kreirate usporene video snimke sa efektima kombinacije unapred, unazad i unapred/nazad. Jednostavno pritisnite i držite bilo koji video zapis u svojoj galeriji i on će se prebaciti na usporeni snimak dok ga gledate.
Funkcija Galaxy AI Instant slow-mo Funkcija Galaxy AI Instant slow-mo

Napomena: Instant Slow-mo nije dostupan na S23 FE.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama