Uređaj traži da unesem PIN da bi se uređaj otključao. Kako da otključam svoj uređaj?

Ubacio sam SIM karticu u svoj Samsung pametni telefon i sada traži da unesem PIN da bi se uređaj otključao. Kako da otključam svoj uređaj?


Regionalno zaključavanje

Neki Samsung pametni telefoni, kao što su Galaxy Note II, Note 3 i S4 dizajnirani su da radi samo sa SIM karticama mobilnih operatora određenih regija (informacije o regiji obično se mogu naći na pakovanju uređaja). Ukoliko se uređaj aktivira pomoću SIM kartice iz neke druge regije uređaj će se automatski zaključati i biće potrebno da se obratite službi podrške u Samsungu u vezi sa otključavanjem telefona kako bi mogli da ga koristite sa tom SIM karticom.


Zaključavanje mreže

Ukoliko se vaš uređaj zaključa kada koristite SIM karticu iz drugog regiona koji je ovlašćen za taj uređaj, to upućuje na činjenicu da je uređaj zaključan od strane mobilne mreže jer mreža dozvoljava upotrebu samo SIM kartice iz te mobilne mreže.

Samsung ne zaključava svoje uređaje u odnosu na bilo koju mrežu. Potrebno je da kontaktirate vašeg operatera ili prodavca uređaja i zatražite kod za otključavanje. Samsung nije u mogućnosti da ovo učini umesto vas. Neki operateri vam mogu dozvoliti da otključate uređaj uz malu naknadu ili besplatno, a neki ne dozvoljavaju otključavanje uređaja.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama

Niste pronašli ono što ste tražili? Tu smo da bismo vam pomogli.

Onlajn

Live Chat

Razgovarajte s agentom uživo.

Pošaljite nam Email

Odgovorićemo Vam u roku od 24 sata na zahtev

Pozovite

+381 11 321 68 99Opšta podrška

Ponedeljak - Petak : 09h do 18h

* Za sve upite vezane za štampač posetite HP website .

Podrška licem-u-lice

Servis Lokacije

Saznajte više o tome kako možete da dobijete pomoć licem-u-lice.

Kontaktirajte Nas