Galaxy Tab A (2019)

Galaxy Tab A (2019)

SM-T515NZDDSEE

Izaberi boju

Boja :

Izaberi tip mreže

Zabava nove generacije na tabletu

Za korak bliže zabavi. Napravili smo tablet koji je ne samo elegantan i multifunkcionalan, već i nije skup. Zašto? Zato što je svaka generacija nova generacija koja voli zabavu. Kupi Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) i priušti sebi vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni.

Metalno jednodelno kućište za vrhunski osećaj

Napravili smo tablet koji je ne samo elegantan i multifunkcionalan, već i nije skup. Tablet sa ekranom i specifikacijama koje savršeno odgovaraju svim multimedijalnim sadržajima. Njegova debljina ispod vrhunske metalne površine iznosi samo 7,5 mm. Izaberi boju po sopstvenoj želji i uklopi je u svoj životni stil: zlatna, srebrna ili crna.

*Dostupnost boja proizvoda zavisi od zemlje, regiona i provajdera.

Neverovatno iskustvo koje će oživeti tvoje sadržaje

Izvuci više iz sadržaja koji voliš da gledaš. Galaxy Tab A (2019) poseduje živopisni 10,1-inčni WUXGA displej rezolicije 1920 x 1200 piksela, koji pruža zadivljujuću reprodukciju boja i optimalne nivoe osvetljenosti ekrana. Sad možeš potpuno da se uživiš u omiljene filmove ili Netflix* TV-serije.

*Netflix usluge i sadržaji zavise od zemlje.

Obogaćen doživljaj uz superioran i dinamičan 3D zvuk

Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) ima unapređen audio-sistem sa dva zvučnika i omogućava ti da slušaš omiljenu muziku preko aplikacije Spotify, ali i mnogo drugih mogućnosti kada si raspoložen za bogatu i vernu reprodukciju zvuka. Uz trodimenzionalni okružujući zvuk koji pruža Dolby Atmos, potpuno ćeš se uživeti u dešavanja na ekranu.

*Dostupnost aplikacije Spotify zavisi od države ili regiona.

Digitalno igralište za učenje i zabavu

Aplikacija Kids Home za decu ti omogućava da stvoriš bezbedno okruženje u kojem tvoje dete može da istražuje svet. Samo dodirni Kids Home na Brzom panelu i uživaj u ugrađenim aplikacijama sa likovima koji žive u svom virtuelnom svetu. Opusti se dok dete uživa sa tabletom. Možeš da kontrolišeš korišćenje monitora i vreme predviđeno za igru.

Kontroliši povezane uređaje samo preko jednog ekrana

Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) možeš povezati sa svim ostalim uređajima u svom pametnom domu. Uz aplikaciju SmartThings, lako ćeš pratiti i upravljati ostalim uređajima, povezanim kućnim aparatima, ali i udaljenim uređajima drugih proizvođača samo preko jednog ekrana.

*Kompatibilan samo sa uređajima povezanim aplikacijom SmartThings, kompatibilnost zavisi od zemlje i regiona. Proveri kompatibilnost na www.samsung.com/smartthings.

Podeli sa najdražima da biste bili u kontaktu

Uz Deljenje sa porodicom svaki član porodice može koristiti svoj Samsung nalog kako bi sa ostalim članovima lako delio ono što je najvažnije. Instant deljenje fotografija, podsetnika, beleški i informacija o događajima vam omogućava ne samo da radite zajedno već i da pravite zajedničke uspomene.

Usredsredi se samo na ono što želiš da vidiš

Gledaj samo ono što želiš, kad to poželiš. Uz One UI, Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) smanjuje pretrpanost ekrana na minimum zadržavajući samo sadržaj koji ti je najpotrebniji. Samo dodirni i fokusiraj se na ono što želiš da vidiš i pročitaš, jedno po jedno, i uživaj u velikom ekranu optimizovanom za nezaboravni doživljaj rada na tabletu.

Više energije onda kad ti je stvarno potrebna

Neka dobra vremena traju i traju. Galaxy Tab A (2019) se isporučuje sa brzopunjivom baterijom od 6150 mAh (tipično)* namenjenom za produženu upotrebu. To znači da možeš da uživati u dugim satima gledanja bez brige da ćeš ostati bez energije.

*Tipična vrednost testirana u nezavisnoj laboratoriji. Tipična vrednost je procenjena srednja vrednost, uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 6000 mAh. Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, obrazaca upotrebe i drugih faktora.

Performanse koje idu ukorak s tobom

Pronađi svoj Galaxy: Pogledaj performanse i specifikacije i izaberi cenu koja tebi odgovara. Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) se isporučuje sa 2 GB RAM-a i 32 GB ROM-a. Ne moraš brisati sadržaj jer se memorija jednostavno proširuje pomoću microSD kartice za još 512 GB.

*Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) se isporučuje ili sa 2 GB RAM-a i memorijom od 32 GB, ili sa 3 GB RAM-a i memorijom od 32/64/128 GB. Navedene kombinacije memorije i kapaciteta memorije zavise od zemlje ili regiona.**Stvarna veličina memorije zavisi od zemlje ili regiona.***MicroSD kartica se prodaje odvojeno.

Specifikacije

  • Veličina glavnog ekrana 10.1" (255.4mm)
  • Rezolucija glavne kamere 8,0 MP
  • Težina (g) 470
  • Vreme reprodukovanja video sadržaja (do sati) Do sati: 13
  • Brzina CPU 1.8GHz, 1.6GHz

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.

*Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne korisničke memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operativni sistem i programi neophodni za normalno funkcionisanje uređaja. Količina memorije dostupna korisniku može da varira u zavisnosti od mobilnog operatera i može se promeniti nakon ažuriranja softvera.

*Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati zavisno od regiona i provajdera.

*Vreme trajanja baterije je na osnovu kompanijskih laboratorijskih merenja i može varirati u zavisnosti od podešavanja uređanja, načina korišćenja i uslova u kojima uređaj funkcioniše.

*Tipična vrednost testirana u nezavisnoj laboratoriji. Tipična vrednost je procenjena srednja vrednost, uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 6000 mAh. Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, obrazaca upotrebe i drugih faktora.