Galaxy Tab S4 (2018, WiFi)

SM-T830NZKASEE
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 250ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Boja CrnaCrna

The item is in the cart.

Samsung DeX produktivnost bez napora

Samsung DeX

Nije isključen. U režimu mirovanja je.

S Pen

Uroni u zabavu

Uroni u sAMOLED displej

Okruži se zvukom

Dolby Atmos

Obavljajte više zadataka istovremeno bez ograničenja

Prilagođen užurbanom načinu života kod kuće i u pokretu, rafinirani uređaj Galaxy Tab S4 je tvoj pomoćnik za vrhunsku zabavu i obavljanje više zadataka istovremeno.

Obavljajte više zadataka istovremeno bez ograničenja

Samsung DeX produktivnost bez napora

Galaxy Tab S4 omogućava da Samsung DeX po prvi put bude dostupan na nekom Samsung tabletu. Imajući mobilnost tableta, ostvari produktivnost kao na stonom računaru. Obavljaj više zadataka istovremeno putem HDMI adaptera bez DeX stanice ili DeX ploče i dodaj tastaturu, miša ili monitor za još veću efikasnost.

Samsung DeX produktivnost bez napora

*HDMI adapter, tastatura i monitor se prodaju zasebno. **Microsoft Office zahteva da korisnici kupe licence. ***Samsung DeX podržava video izlaz u više rezolucija (HD+/FHD). HDMI adapter je potreban za povezivanje sa spoljnim ekranom pomoću Samsung DeX. ****Neke aplikacije u režimu tableta mogu biti različite u režimu Samsung DeX. *****Preporučena dodatna oprema za Galaxy Tab S4: Multi Port adapter (EE-P5000B), HDMI adapter (EE-HG950), DeX kabl (EE-I3100). Tačan broj modela zavisi od zemlje.

Spreman za rad

Spremi se za posao. Galaxy Tab S4 radi kao stoni računar sa trakom alatki, mogućnošću prikaza više prozora i uobičajenim pokretima poput „prevuci i pusti”. Kad želiš da radiš kao na stonom računaru, pokreni Samsung DeX putem Brzog panela na ekranu i dodaj tastaturu i miša kompatibilne sa operativnim sistemom Android.

Spreman za rad

*Tastatura i miš se prodaju zasebno. **Neke aplikacije u režimu tableta mogu biti različite u režimu Samsung DeX. ***Funkcija „prevuci i pusti” trenutno radi samo u aplikacijama Poruke, Moje datoteke, Samsung beleške, Galerija, E-pošta i Gmail.

Proširi svoje mogućnosti

Tvoja produktivnost se zasniva na udobnosti. Tu na scenu stupa Samsung DeX sa spoljnim monitorom. Možeš nastaviti da koristiš Android korisnički interfejs na tabletu, a da Samsung DeX koristiš na većem ekranu. Takođe, možeš da gledaš sliku na monitoru, a da tablet koristiš kao panel osetljiv na dodir, digitalizator ili tastaturu osetljivu na dodir.

Razdvoj poslove

*HDMI adapter i monitor se prodaju zasebno. **Samsung DeX podržava video izlaz u više rezolucija (HD+/FHD). HDMI adapter je potreban za povezivanje sa spoljnim ekranom pomoću Samsung DeX. ***Neke aplikacije u režimu tableta mogu biti različite u režimu Samsung DeX. ****Preporučena dodatna oprema za Galaxy Tab S4: Multi Port adapter (EE-P5000B), HDMI adapter (EE-HG950), DeX kabl (EE-I3100). Tačan broj modela zavisi od zemlje.

 • *Slike su simulirane za potrebe ilustrovanja. **Lista podržanih aplikacija za poruke: WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat, QQ mobile, KakaoTalk, Line, Telegram, Allo, Blackberry Messenger, Viber, Snapchat.
 • *Dostupnost funkcija i karakteristika zavisi od zemlje. **Slike su simulirane za potrebe ilustrovanja.

Uroni u zabavu

Galaxy Tab S4 pruža prošireno područje prikaza na kompaktnom uređaju. Ekran veličine 10,5 inča omogućen je upotrebom minimalnih ivica maske i izostavljanjem logotipa i dugmeta za početak. sAMOLED ekran poboljšane razmere 16:10 pruža obuhvatniji vizuelni doživljaj kad gledaš omiljeni sadržaj.

Uroni u zabavu

Okruži se zvukom

Četiri zvučnika podešena od strane AKG pružaju potpuno realističan zvuk. Sad možeš da iskusiš automatsko rotiranje stereo izlaza koje su usavršili stručnjaci kompanije AKG. Dolby Atmos doprinosi tehnologiji pokretnog zvuka i omogućava 3D okružujući zvuk uz dodatnu dimenziju koja oživljava ekran.

Okruži se zvukom

Odgledaj onoliko epizoda koliko poželiš

Galaxy Tab S4 ima bateriju kapaciteta 7.300 mAh koja omogućava do 16 sati reprodukcije video-snimaka, pa sada možeš da gledaš omiljene emisije ili sezonu. Ako se baterija istroši, napuni je do kraja za samo 200 minuta uz pomoć brzog punjenja.

Odgledaj onoliko epizoda koliko poželiš

*Vreme punjenja zavisi od okruženja i punjača

Koristan čak i u režimu mirovanja

Galaxy Tab S4 se u mirovanju pretvara u pametan kućni ekran. Dnevna ploča može da se podesi tako da prikazuje omiljene fotografije dok se puni u postolju. Takođe, može da se pretvori u korisnog pomoćnika koji može da prikaže ne samo trenutnu vremensku prognozu, već i aktuelno vreme ili kalendar.

Koristan čak i u režimu mirovanja

*Funkcija vremenske prognoze zahteva vezu sa podacima. **POGO postolje za punjenje se prodaje zasebno; dnevna ploča koristi POGO postolje za punjenje ili priključak USB tip C.

Bixby može da pomogne

Usredsredi se na važne stvari i pusti da Bixby Voice obavi ostalo. Dok kontrolišeš kućne aparate koristeći aplikaciju SmartThings, Bixby može da uključi klima-uređaj, kontroliše rad mašine za veš i dr. Bixby Voice će biti podržan putem MR i uključen u kasnije izdanje softvera tokom 2019. godine.

Bixby može da pomogne

*Dostupnost funkcija i karakteristika zavisi od zemlje.

Proširi svoj pogled na svet

Uz Bixby Vision, koristi funkciju Live Result da tražiš informacije u stvarnom vremenu. Možeš da kupiš stvar koju vidiš u izlogu prodavnice, prepoznaš znamenitosti i kompanije na licu mesta, pa čak i da prevedeš oznake i jelovnike sa drugih jezika koristeći ikonu Bixby Vision u tražilu kamere.

Proširi svoj pogled na svet

*GPS mora biti omogućen da bi radila funkcija Bixby Live Result. **Dostupnost funkcija i karakteristika zavisi od zemlje.

Tvoje oči su ključ

Galaxy Tab S4 sada osim tehnologije prepoznavanja lica obuhvata i skeniranje dužice. Brz sken lica ili očiju je sve što je potrebno za otključavanje uređaja. Možeš i da zaštitiš privatne datoteke i aplikacije vrhunskim sistemom šifrovanja uz korišćenje biometrijskog određivanja identiteta i funkcije bezbedne fascikle.

Tvoje oči su ključ

Vrhunska bezbednost

Zaštiti svoje podatke. Vrhunska bezbednosna platforma Samsung Knox počinje od samog čipa i pokreće se čim uključiš tablet. Višeslojna bezbednost u stvarnom vremenu smešta tvoje podatke u bezbednu fasciklu koju samo ti možeš da otvoriš i razdvaja tvoje poslovne i lične podatke.

Vrhunska bezbednost
 • 2.35GHz, 1.9GHz Brzina CPU
 • 10.5" (267.2mm) Veličina glavnog ekrana
 • 13,0 MP Rezolucija glavne kamere
 • 482 Težina (g)
 • MikroSD (do 400GB) Podrška za eksternu memoriju
 • 2560 x 1600 (WQXGA) Rezolucija glavnog ekrana
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getReviews, 1ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Kopija i povraćaj podataka na Samsung Galaxy putem Samsung Google i ili Dropbox računa

Kopija i povraćaj podataka na Samsung Galaxy putem Samsung Google i ili Dropbox računapogledajte odgovor

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.

*Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne korisničke memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operativni sistem i programi neophodni za normalno funkcionisanje uređaja. Količina memorije dostupna korisniku može da varira u zavisnosti od mobilnog operatera i može se promeniti nakon ažuriranja softvera.

*Wi-Fi povezantost(režim) i brzina se mogu razlikovati zavisno od uslova korišćenja.

*Vreme trajanja baterije je na osnovu kompanijskih laboratorijskih merenja i može varirati u zavisnosti od podešavanja uređanja, načina korišćenja i uslova u kojima uređaj funkcioniše.