65" 4K Zakrivljeni SUHD TV KS7502 Serija 7

UE65KS7502UXXH

The item is in the cart.

3,840 × 2,160

Rezolucija

4200R

Zakrivljenost ekrana

7

Serija

Quantum Dot boja

Quantum Dot boja

Realistično, redefinisano

Quantum dot display

SUHD TV sa Quantum dot ekranom prkosi uobičajenom i postavlja novi standard kada je reč o užitku u gledanju. Sa bojama koje obuhvataju milijardu nijansi, slike na ekranu oživljavaju. Zadivljujući kontrast između svetlih i tamnih scena ističe detalje za koje nikada niste ni znali da ih propuštate. Ekran je izgrađen tako da traje dugo i da bude ekološki jer ne sadrži kadmijum.

Bright and lively whale's tale image is on Samsung SUHD TV screen.
Konvencionalni ekran
a conventional display shows narrow color spectrum bar and bad quality of fish images
Quantum dot boja
a Quantum dot colour display shows wider color spectrum bar and good and clear of fish images

Quantum dot boja

Zatvorite oči i zamislite najraznobojniju scenu ikada. Otvorite ih i pogledajte je na SUHD televizoru. Jedinstvena tehnologija Quantum dot pokazuje vam svet onakvim kakav bi trebalo da bude kroz opseg boja koji je 64 puta veći u odnosu na standardni televizor.

A Right perspective angle of  Samsung TV with light detailed canyon onscreen image.

HDR 1000

Kada Visok dinamički opseg pruži maksimalno osvetljenje od 1000 nita, možete videti detalje. Svaki od njih. Teksture noći, slojeve svetlosti. Ono što možete videti u stvarnom svetu nalazi se upravo na Quantum dot ekranu u svoj svojoj slavi sa finim detaljima.

Icon for ultra black

Ultra Black

Apsorbujući svetlost koja dopire do televizora sa spoljašnje strane, više nećete videti neželjene refleksije na ekranu. U isto vreme , ekskluzivna Samsung tehnologija Ultra Black omogućava prolaz svetlosti televizijske slike tako da vidite isključivo svetlost koju treba da vidite.

Icon for Remastering Engine

Mehanizam za dodatnu obradu

Ovih dana postoji veliki broj formata datoteka različitih specifikacija. Budimo realni – neki formati nude niži kvalitet od ostalih. Ali, mehanizam za dodatnu obradu na SUHD televizoru automatski će analizirati i dodatno obraditi bilo koji sadržaj koji nije SUHD, čime se unapređuje kvalitet do najvišeg mogućeg nivoa. Uživajte u slikama onako kako je to reditelj filma zamislio.

Tražite manje, uživajte više

Smart Hub

Uključite televizor i sve što vam je potrebno nalazi se na ekranu. Bilo da se radi o strimovanim filmovima, igrama ili emitovanju uživo, prelazak sa jednog na drugo je isto poput listanja kanala . To je lako i to je intuitivno. I naravno, potreban vam je jedan jedini daljinski upravljač za sve.

Smart hub UI called Eden is on Samsung TV onscreen.
Icon for Smart Hub
Smart Hub

Postoji toliko toga za gledanje, toliko izvora. Uz Smart Hub pronaći ćete sve na jednom mestu odmah nakon što uključite televizor. Prebacivanje sa jednog izvora na naredni je lako, dok je podešavanje postavki televizora prosto ko pasulj.

Icon for Smart View
Smart View

Instalirate aplikaciju Smart View na svom smart telefonu i računaru i možete da podelite sadržaj sa uređaja direktno na svom Samsung televizoru. Od fotografija i video snimaka do muzike, sve je bolje kada se u tome uživa na većem ekranu.

One Remote-fjärrkontroll
One Remote Control

Upravljanje svim uređajima preko televizora nikada nije bilo jednostavnije. Jedan daljinski upravljač je sve što vam je potrebno. Jednom rukom upravljajte svakim povezanim uređajem.

Icon for Automatisk Identifiering
Automatska detekcija

Uređaji koji su povezani putem HDMI kabla biće automatski prepoznati i prikazani u obliku razumljivih ikonica i naziva na ekranu. Za dodatnu praktičnost, funkcija One Remote Control kompanije Samsung radi direktno bez dodatnog podešavanja.

*Funkcija One Remote Control zahteva pristup internetu i možda nije dostupna na svim jezicima ili u svim regionima.
*Funkcija One Remote Control i automatska detekcija možda neće podržavati određeni uređaji koji su povezani sa Samsung Smart televizorom.

Zakrivljeni ekran

Sveobuhvatan doživljaj gledanja

Poznato je da krive deluju prijatno na ljudsko oko, a to je definitivno tačno kada je reč o SUHD televizoru. Više od prostog izgleda, njegova zakrivljenost donosi novi svet privlačne zabave. Uskočite u akciju i užitak gledanja bez iskrivljenosti koji prija očima.

Two curved Samsung TV with beautiful aurora onscreen image

Zakrivljeni dizajn

Sa blagim i zakrivljenim dizajnom, izvanredna zakrivljenost SUHD televizora privlači pažnju i podstiče prijatna osećanja. Sa prirodnom zakrivljenošću koju možemo primetiti u prirodi i arhitekturi, zakrivljenom SUHD televizoru se možemo diviti čak i kada je isključen.

Ravan ekran

Različita razdaljina u zavisnosti od ugla

a curved screen TV infographic shows uniform and wider viewing distance from any angle

Zakrivljeni ekran

Ista razdaljina bez obzira na ugao

a curved screen TV infographic shows uniform and wider viewing distance from any angle

Sveobuhvatni doživljaj

Još jedan korak ka vašem daljem povezivanju sa onim što se odvija na ekranu . Zakrivljeni SUHD televizor podešava nivoe kontrasta ujednačeno preko ekrana. Za veći osećaj dubine.

Manje naprezanja očiju

Doživite udobnije gledanje u poređenju sa ravnim ekranom. Kod televizora sa zakrivljenim ekranom , vaše oči uživaju u ujednačenoj razdaljini gledanja i stoga se manje naprežu.

Lepota iz svakog ugla

Bez okvira na ivicama

SUHD televizor je rezultat trajnog putovanja prema savršenstvu u dizajnu. Svaki hardverski element je ponovo osmišljen za televizor koji sada može da igra značajnu ulogu u dizajnu vašeg životnog prostora , bilo da je uključen ili isključen. Takođe smo dosta napredovali tako što smo dizajnirali minimalistički okvir da bismo dobili platno koje vas ne odvlači od vašeg užitka u gledanju.

A back angle image of Samsung SUHD TV’s T-stand.

Dizajn od 360°

SUHD televizor je dizajniran da zadivi iz svih uglova jer razumemo da je televizor sastavni deo enterijera. Eliminisali smo nepotrebno i dodatno preradili detalje čime smo dobili predivan dizajnerski element koji izgleda odlično u bilo kom životnom prostoru.


Dizajn okvira

Vaša pažnja nikada ne treba da odluta sa onoga što je na ekranu. U skladu sa tom filozofijom uklonili smo sve što može da vas omete da bismo stvorili optimalni dizajn bez okvira.

  • Logo Image of Ultra HD premium
  • Logo Image of digital Europe UHD display
  • Logo Image of digital Europe UHD display
  • 3,840 × 2,160 Rezolucija
  • 4200R Zakrivljenost ekrana
  • 7 Serija
  • Quantum Dot boja Quantum Dot boja
  • 4 HDMI
  • 3 USB

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.