Frame Dizajn

Frame s ponosom
nosi to ime

Samsung Frame TV nudi velike mogućnosti po pitanju dizajna okvira, a to podrazumeva njegovu crnu, braon, belu i bež boju drveta.
Kreirali smo Frame sa naglaskom na onome što ga krasi, okvir. Upravo je to onaj predivan završni potez zahvaljujući kome je tvoj prostor ujedno i tvoj odraz i tvoja lična galerija.

Dizajniran da izgleda kao okvir slike

Dizajniran poput okvira

Naš je stav da svako umetničko delo zaslužuje okvir. Frame ima ram koji je isti kao oni ramovi koji vise po zidovima galerija. Skladan, elegantan, divan.

2020 Frame TV sa tako dizajniranim okvirom izgleda poput prave uramljene slike i savršeno se uklapa u tvoj dnevni boravak. Na TV-u je emisija „Following the Pack” Dženifer Dejli.

Odaberi ram prema svojoj želji

Prilagodljivi ram

Neka se neprimetno stopi sa zidom ili ga naglasi – naši prilagodljivi okviri postoje u raznim atraktivnim bojama i uklapaju se u svaki dekor. Izbor je tvoj. Slobodno se u bilo kom trenutku možeš predomisliti. Pomoću zgodnih malih magneta zamena jednog rama drugim je laka.

Ramovi Frame televizora menjaju boju prema stilu sobe, pokazujući tako kako se prilagodljivi ramovi Frame televizora uklapaju u svaki enterijer.
* Prilagodljivi ramovi se prodaju odvojeno. Dostupne boje mogu varirati u zavisnosti od države.

Visi kao prava
slika na zidu

Postavljanje na zid bez razmaka

Frame stoji čvrsto priljubljen uz zid, baš kao i tvoje slike i fotografije. Nenametljivo se uklapa kako god da pogledaš i ujedinjuje dizajn enterijera. Montaža je isto tako jednostavna.

* Mereno sa zadnje strane TV-a, razmak može varirati u zavisnosti od tipa zida i načina montaže.
* Ukoliko zid nije 100% ravan ili nije podignut pod pravim uglom u odnosu na pod, kao i u slučaju da TV nije pravilno montiran, može se javiti mali razmak između zida i TV-a.
* Stvaran ugao pri okretanju može varirati u zavisnosti od veličine proizvoda.
Frame TV je postavljen sistemom montaže na zid bez razmaka da bi u prostoriji izgledao poput prave uramljene slike.

Čini prostor urednim

One Invisible Connection

Nema više neugledne hrpe kablova. Zahvaljujući opciji One Invisible Connection naš Frame televizor postaje sastavni deo dizajna tvog enterijera. Svi kablovi su sakriveni u uređaju One Connect Box i povezani sa televizorom.

* Uređaji moraju biti povezani sa One Connect Box uređajem.
* Samo kompatibilni uređaji.
Vidi se Frame TV okačen na praznom zidu u Umetničkom režimu, sa jednom lampicom koja se kreće kroz One Invisible Connection da bi se naglasio uredan izgled.

Izloži svoje
delo sa stilom

Tipovi stalka

Razmišljaj drugačije. Postavi Frame televizor gde god ti se sviđa, birajući onu opciju TV stalka koja najviše odgovara tvom stilu ili tvom enterijeru.

* Studijski stalak se može prodavati posebno.
* Dostupnost studijskog stalka može varirati u zavisnosti od regije i veličine televizora.
* Frame je dostupan samo sa VG-SEST11K.
Frame stoji na Samsung studijskom stalku, sa kojim se Frame TV može postaviti bilo gde u stanu. Stan onda izgleda kao umetnička galerija.

Šta je u kutiji

Čak i samo raspakivanje Frame televizora je užitak prepun mogućnosti: uz njega dolazi set za montažu na zid bez razmaka i standardni stalak.
Tvoj prostor može odmah izgledati onako kako je i bilo u planu.

Frame TV i njegova dodatna oprema nalaze se na ravnoj bež površini i sadržaj obuhvata: monitor, standardni stalak, set za montažu na zid bez razmaka, sistem za neprimetno povezivanje, napojni kabl, uređaj One Connect Box i One Remote Control daljinski upravljač.

Divni detalji vidljivi su iz svakog ugla

Dizajn okvira Frame televizora izgleda drugačije u zavisnosti od mesta postavljanja i boje zida, podsećajujući na galeriju. Na prvoj slici prikazano je delo „Art sketch with a view” Harija Mudija.

Umetnički režim

Po čemu se Frame televizor razlikuje od drugih?

Pronađi više načina da svoj dom ispuniš umetnošću.

Umetnički režim Frame televizora čini da tvoj TV izgleda umetnički. Na TV-u je Chasse de danss, Edgara Dege.

Kako umetnost menja
tvoj prostor

Dva Samsung TV-a postavljena na zidu kao prave uramljene slike zajedno sa drugim umetničkim delima, kao primer kako stilizovati Frame TV u kući. Jedan Frame TV je postavljen iznad komode i na njemu je Butterfly IV (2015) Heiko Helvig.