QLED tehnologija

QLED tehnologija,
novi način života

QLED tehnologija jednom Frame televizoru omogućava da njegova slika bude superiornog kvaliteta sa naglašenim i realističnim kontrastima.  Tekst u uglu označava da Smart TV pokreće TIZEN.
Prizor koji gledaš obogatili smo milionima boja Samsung Quantum Dot tehnologijom. Moći ćeš da osetiš teksturu umetničke slike samo posmatrajući je. Takvo iskustvo je, zbog boja koje su toliko realne pri bilo kakvoj vrsti svetlosti, jednostavnije i pametnije nego ikada pre.

Istraži svet
QLED tehnologije

Sa Quantum Dot tehnologijom boje imaju
100% volumen

Želimo da boje doživiš baš onako kako treba. Uživaj u poznatim delima kao da ih posmatraš u galeriji, pogledaj kako filmovi oživljavaju u svakoj sceni, sve to sa 100% trodimenzionalnim živim bojama i snažnim kontrastima Dual LED tehnologije. Bez obzira iz kog ugla posmatraš, detalji i tekstura biće neverovatni.

Ovaj umetnički televizor sa divnim okvirom ima i QLED tehnologiju. Kamera zumira scenu da bi se video 100% trodimenzionalni opseg boja i jak kontrast. U uglu se nalazi VDE sertifikat koji označava da je 100% trodimenzionalni opseg boja proizvoda testiran prema DCI-P3 standardu.

Uvek u najboljem izdanju

Prilagodljiva slika

Potrudili smo se da Frame nauči da čita prostor i da automatski reaguje i prilagođava osvetljenost ekrana i kontraste prema vrsti rasvete u sobi. Tako ćeš maksimalno uživati u onome što gledaš. Bez obzira da li gledaš video dok sunce prodire kroz prozorsko okno ili filmski maraton u mraku, volećeš pogled koji imaš.

Frame TV se prilagođava nivou osvetljenosti okruženja jasnim osvetljivanjem ekrana u jako osvetljenom dnevnom boravku ili zatamnjivanjem kada se navuku zavese.

Tehnologija u svrhu držanja pažnje na Frame televizoru.
Nećeš propustiti ni minut akcije.

Nećeš propustiti dijaloge

Active Voice Amplifier (AVA)

Više ti se neće dogoditi da ti poenta vica ili doskočice iz emisije koju pratiš promakne. Frame televizor može da oseti zvuk iz okruženja u realnom vremenu i da prema njemu pojačava ton i jasnoću zvuka. Glasove i šalu nećeš propustiti ni kada je buka.

Dok porodica gleda Frame TV u dnevnom boravku, vidi se zvučni talas koji menja oblik da bi se dočaralo kako TV prilagođava jačinu glasova da bi se oni jasno čuli.

Iskusi više stvari odjednom

Multi View

Želiš da odgledaš prošlonedeljnu epizodu, ali zaostaješ i sa treninzima? Nema potrebe da se zbog jednog odričeš onog drugog. Postavi dva programa na ekran i moći ćeš da gledaš, a čak i slušaš, oba istovremeno. Pored toga, za bolju koncentraciju podesi im i veličine. Frame ti daje slobodu da gledaš šta i kako želiš.

Samsung Frame u multi view režimu, zahvaljujući kome žena istovremeno gleda TV emisiju i video sa treningom joge.

Frame premošćava jaz između ekrana i menja način prikaza mobilnog sadržaja.

Uživaj gledajući sadržaj mobilnog telefona na Frame televizoru

Preslikavanje mobilnog sadržaja

Preko SmartThings aplikacije bez problema preslikaj i pusti omiljeni video, muziku i fotografije na velikom i lepom ekranu Frame televizora. Direktno sa svog omiljenog Apple uređaja možeš s lakoćom strimovati, deliti i preslikavati sadržaj pomoću instalirane AirPlay 2 aplikacije.

Otac i kćerka gledaju kulinarski video na Frame televizoru koji prikazuje sadržaj preslikan sa telefona, tako što je telefon spojen sa TV-om.
* Funkcionisanje AirPlay 2 aplikacije omogućeno je na svim 2020 i novijim Samsung pametnim televizorima.
* Apple i AirPlay 2 su zaštitne robne marke kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama.
* Za AirPlay 2 potreban je iOS 12.3 ili noviji, ili macOS 10.14.5 ili noviji.

Samo dodirni
da preslikaš

Tap View

One slike, muzika i video koji voliš? Samo dodirni i svi oni lako će biti oživljeni na Frame televizoru. Dodirni Frame svojim pametnim telefonom i jednostavno i lako preslikaj sadržaj. Sada je gledanje omiljenog sadržaja još jednostavnije na većem ekranu.

Frame TV pokazuje šta je na ekranu ženinog telefona, tako što ona telefonom samo dodiruje TV i preslikava sadržaj.
* Ova usluga radi samo kada su uključeni i TV i mobilni uređaj.

Postalo je pametno sve ono što voliš. Sedi, opusti se i pusti da Frame brine o tebi.

Sve što ti treba je
u tvojim rukama

One Remote Control / SmartThings App / Smart Hub

Život je lep, kada u svojim rukama imaš One Remote Control daljinski upravljač, na svom mobilnom aplikaciju SmartThings, a na ekranu Smart Hub. Upravljaj svim svojim povezanim uređajima pomoću jednog One Remote Control daljinskog upravljača ili preko aplikacije SmartThings, s lakoćom pretražuj filmove, TV emisije i surfuj internetom kroz Smart Hub.

Vidi se kako One Remote Control kontroliše Frame. SmartThings aplikacija na ekranu telefona prikazuje umetnička dela iz Umetničke prodavnice, a Smart Hub radi uživanja na Frame TV-u prikazuje i tu umetnost, ali i ostali sadržaj.
* Neophodno je preuzeti i instalirati aplikaciju SmartThings.

Asortiman proizvoda

Vreme je da sebi izabereš Frame televizor

Pronađi pravi Frame za sebe i svoj prostor

Serija Samsung Frame televizora ima veliki izbor veličina u kome možeš pronaći onaj koji odgovara tebi i tvom prostoru.