65" 4K Crystal Colour UHD Smart TV UE65KU6402U Serija 6

UE65KU6402UXXH

The item is in the cart.

3,840 × 2,160

Rezolucija

6

Serija

Da

Active Crystal Color

3

HDMI

Doživite realistične slike

Active Crystal colour

Da li ste spremni da otkrijete dublje detalje na slici? Samsung UHD televizor sa funkcijama Active Crystal Colour i HDR optimizovan je za slike i omogućiće uživanje u gledanju sadržaja visoke rezolucije. Sa širim spektrom boja, slike na ekranu oživljavaju. Vizuelno spektakularan kontrast između svetlih i tamnih boja ističe detalje koje ste do sada propuštali.

Doživite realistične slike
A half of screen is conventional and half is an active crystal colour display.
Konvencionalni ekran
An infographic of conventional display graph Plava Zelena Crvena
Active Crystal Colour
An infographic of active crystal colour display graph Plava Zelena Crvena

Active Crystal Colour

Tehnologija naprednih boja kompanije Samsung omogućava vam da doživite sveobuhvatnu ekspresiju boja koja nadmašuje druge UHD televizore. Spektar boja na UHD televizorima je povećan za 20% tako da se dobijaju iznenađujuće prirodne i realistične slike koje oživljavaju na ekranu i uzbuđuju vaše oči dok troše manje energije.

A Right perspective angle of  Samsung TV with light detailed canyon onscreen image.

HDR

Možda niste shvatili koliko ste propuštali kod svakodnevnog gledanja pre nego što je HDR doneo svetlost iz tame. Očekujte slike sa većom osvetljenošću dok se potpuno novi svet detalja otkriva i oživljava. Sve slike postaju bliže stvarnosti zahvaljujući HDR tehnologiji.

Icon for UHD Upscaling

Poboljšavanje rezolucije na UHD

Samsung UHD televizor automatski optimizuje opšti sadržaj tako da uvek uživate u prikazu na nivou UHD bez obzira na početni kvalitet. Korišćenjem procesa za poboljšavanje rezolucije u 4 koraka, detalji se unapređuju jer se otklanja šum. Dobijeni kvalitet slike je predivno jasan i generalno sveobuhvatno bolji.

Icon for UHD Dimming

UHD Dimming

Samsung UHD televizor koristi sve prednosti snage za obradu kako bi preuzeo potpunu softversku kontrolu nad poboljšanjem slike. Ekran je podeljen na stotine zona od kojih se svaka pojedinačno analizira i podešava da bi se optimizovala boja, osvetljenost i oštrina. Rezultat su preciznije i oštrije slike.

Tražite manje, uživajte više

Smart Hub

Uključite televizor i sve što vam je potrebno nalazi se na ekranu. Bilo da se radi o strimovanim filmovima, igrama ili emitovanju uživo, prelazak sa jednog na drugo je isto poput listanja kanala . To je lako i to je intuitivno. I naravno, potreban vam je jedan jedini daljinski upravljač za sve.

Smart hub UI called Eden is on Samsung TV onscreen.
Icon for Smart Hub
Smart Hub

Postoji toliko toga za gledanje, toliko izvora. Uz Smart Hub pronaći ćete sve na jednom mestu odmah nakon što uključite televizor. Prebacivanje sa jednog izvora na naredni je lako, dok je podešavanje postavki televizora prosto ko pasulj.

Icon for Smart View
Smart View

Instalirate aplikaciju Smart View na svom smart telefonu i računaru i možete da podelite sadržaj sa uređaja direktno na svom Samsung televizoru. Od fotografija i video snimaka do muzike, sve je bolje kada se u tome uživa na većem ekranu.

Icon for One Remote Control
One Remote Control

Upravljanje svim uređajima preko televizora nikada nije bilo jednostavnije. Jedan daljinski upravljač je sve što vam je potrebno. Jednom rukom upravljajte svakim povezanim uređajem.

Icon for Automatska detekcija
Automatska detekcija

Uređaji koji su povezani putem HDMI kabla biće automatski prepoznati i prikazani u obliku razumljivih ikonica i naziva na ekranu. Za dodatnu praktičnost, funkcija One Remote Control kompanije Samsung radi direktno bez dodatnog podešavanja.

*Funkcija One Remote Control zahteva pristup internetu i možda nije dostupna na svim jezicima ili u svim regionima.
*Funkcija One Remote Control i automatska detekcija možda neće podržavati određeni uređaji koji su povezani sa Samsung Smart televizorom.

Lepota iz svakog ugla

Bez okvira na ivicama

SUHD televizor je rezultat trajnog putovanja prema savršenstvu u dizajnu. Svaki hardverski element je ponovo osmišljen za televizor koji sada može da igra značajnu ulogu u dizajnu vašeg životnog prostora , bilo da je uključen ili isključen. Takođe smo dosta napredovali tako što smo dizajnirali minimalistički okvir da bismo dobili platno koje vas ne odvlači od vašeg užitka u gledanju.

A back angle image of Samsung SUHD TV’s T-stand.

Dizajn od 360°

UHD televizor je dizajniran da impresionira iz svih uglova jer mi razumemo da je televizor sastavni deo enterijera. Eliminisali smo nepotrebno i dodatno preradili detalje čime smo dobili predivan dizajnerski element koji izgleda odlično u bilo kom životnom prostoru.

Veoma tanak dizajn

Odbacite suvišno. Tanak, uzak i fin su reči koje karakterišu dizajn Samsung SUHD televizora. Njegov privlačan i tanak oblik sadrži sve što vam je potrebno i ništa što vam nije potrebno – zadovoljstvo ga je videti i koristiti.

  • 3,840 × 2,160 Rezolucija
  • 6 Serija
  • Da Active Crystal Color
  • 3 HDMI
  • 2 USB
  • Da Contrast Enhancer

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.