ROBOT VR9000H sa 10x jačim usisavanjem, 80W

VR20K9000UB/GE
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 472ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Boja BRANDEISBLUEBRANDEISBLUE

The item is in the cart.

80 W

Maksimalna potrošnja energije

0.7 ℓ

Kapacitet prikupljanja prašine

378x135x362 mm

Dimenzije kompleta (ŠxVxD)

4.3 kg

Težina kompleta

10 puta snažnije* usisavanje

Sa usisavanjem koje proizvodi snažni motor, uređaj POWERbot Essential Wi-Fi kompanije Samsung sakuplja prašinu i nečistoću sa tepiha i čvrstih podova, pa čak i prašinu skrivenu duboko unutar nagomilanih tepiha.

10x more powerful suction*

*Snaga usisavanja je testirana na uređaju POWERbot Essential kompanije Samsung u poređenju sa konkretnim modelom vodećeg brenda robot-usisivača. Testiranje je sprovela nezavisna laboratorija (SLG) na osnovu metode testiranja koja je izmenjena u odnosu na standard EN 60312-1.

Doslednija snaga usisavanja

Usisivač CycloneForce garantuje izuzetnu snagu usisavanja tokom dugog perioda*. On proizvodi snažnu centrifugalnu silu koja izvlači nečistoću i otpadne materije iz vazduha u spoljašnju komoru. Na taj način se održava čistoća filtera uz manje začepljenja.

More consistent suction power†

*Testirano na uređaju POWERbot Essential kompanije Samsung i standardnom uređaju VR10BTATBB kompanije Samsung. Zasnovano na internom testiranju.

Temeljno skeniranje i čišćenje uglova

FullView Sensor™ 2.0 visokih performansi detektuje veoma uzane, pa čak i sićušne prepreke na velikom prostoru. Kada opazi ugao u sobi, Powerbot ga čisti tri puta sa usisavanjem snažnijim* za 10%.

Temeljno skeniranje i čišćenje uglova

*Zasnovano na internom testiranju. 10%‡ snažnije usisava od Maksimalnog, Normalnog, odnosno Tihog režima.

Brzo, efikasno čišćenje

Sistem Visionary Mapping™ Plus kreira optimalnu putanju radi što bržeg čišćenja. Uz pomoć senzora visokih performansi i ugrađene digitalne kamere ovaj sistem pravi mapu vašeg doma i izračunava najefikasniju putanju čišćenja.

Brzo, efikasno čišćenje

Još bolje čišćenje

Uređaj Samsung POWERbot Essential ima širu četku**, tako da može da očisti veću površinu uz manje kretanja. Četka je široka 311 mm, što je za oko 107 mm šire u odnosu na klasične četke od 204 mm, čime je omogućeno brže čišćenje.

Još bolje čišćenje

**U poređenju s klasičnim usisivačem Samsung VR10BTATBB.

Točkovi koji omogućavaju glatko kretanje

Točkovi Easy Pass™ jednostavno prelaze preko većine prepreka koje im se nađu na putu, kao što su žice ili okviri vrata, tako da usisivač besprekorno radi bez vašeg prisustva. Točkovi ovog usisivača imaju veliki prečnik od 105 mm, a i visina tela usisivača od poda takođe je povećana sa 10 mm na 15 mm, tako da je manja verovatnoća da će se zakačiti za nešto.

Točkovi koji omogućavaju glatko kretanje

Čistite kako vam je volja

Na raspolaganju imate 4 režima čišćenja, tako da možete izabrati najbolji način čišćenja u različitim okolnostima. Možete da upravljate snagom usisavanja i da birate između 3 stila režima za čišćenje, uključujući režime Spot, Manual i Auto.

Čistite kako vam je volja

Uvek napunjen

Čim baterija počne da slabi, usisivač automatski odlazi do svoje bazne stanice da bi se ponovo napunio. Čim se potpuno ponovo napuni, vraća se na poslednju lokaciju i nastavlja čišćenje.

Uvek napunjen
 • 80 W Maksimalna potrošnja energije
 • 0.7 ℓ Kapacitet prikupljanja prašine
 • 378x135x362 mm Dimenzije kompleta (ŠxVxD)
 • 4.3 kg Težina kompleta
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getReviews, 4ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.