DV8000H Mašina za sušenje veša
sa A++ energetskom efikasnošću, 8 kg

DV80H8100HW/EE
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 202ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Boja WHITEWHITE

The item is in the cart.

Toplotna pumpa

Toplotna pumpa

Kapacitet sušenja (kg)

A++

Klasa energetske efikasnosti

52 kg

Neto težina

Energetska efikasnost A++

Energetska efikasnost A++
Mašina za sušenje veša Samsung Heatpump sa tehnologijom toplotne pumpe (Heatpump) nudi efikasniji, ekonomičniji i nežniji način za sušenje vaše odeće. Rangirana u klasu energetske efikasnosti A++, za grejanje vazduha koristi ‘rashladno sredstvo’ umesto struje. Zato troši znatno manje električne energije od konvencionalnih mašina za sušenje sa kondenzacijom, a takođe poboljšava ukupan učinak jer reciklira vazduh kako bi se izbeglo nepotrebno trošenje energije.

Kristalno plava vrata

Kristalno plava vrata
Mašina za sušenje veša ima vrata pune širine, sa dvostrukom metalnom šarkom, koja se otvaraju šire, čime je znatno olakšano ubacivanje i vađenje veša. Izuzetno uzak okvir omogućava savršeno uklapanje u moderan stil životnog prostora. Ovo naročito dolazi do izražaja u dizajnu poluprovidnih, kristalno plavih vrata, izrađenih u skladu sa jedinstvenim Crystal Gloss dizajnom, jer se svetlost prelama i stvara predivan spektar boja. Takođe, savršeno se uklapa uz mašinu za pranje veša WW8000.

Veliki kapacitet. Kraće vreme sušenja

Veliki kapacitet. Kraće vreme sušenja
Ekstra veliki kapacitet omogućava vam da se odjednom pobrinete za veću količinu veša. Sušenje do čak 9 kg u jednom punjenju štedi vaše vreme, jer nećete morati da sušite nekoliko manjih punjenja veša nedeljno.

Zgodan podsetnik za čišćenje filtera

Zgodan podsetnik za čišćenje filtera
Filter kondenzatora u mašini za sušenje veša treba redovno da se čisti, ali to može lako da se zaboravi. Zato je tu alarm za čišćenje filtera, kao vrlo zgodan podsetnik kada dođe vreme za čišćenje, kako bi vaša mašina zadržana optimalne performanse. A zatim, brojač se jednostavno vraća na nulu – ali tek pošto je proveren senzor na čepu, da bi bilo sigurno da je kondenzator zaista očišćen.

Momentalna provera nivoa vode

Momentalna provera nivoa vode
Mašina za sušenje veša Samsung Heatpump na prednjoj strani ima indikator rezervoara koji prikazuje koliko vode se kondenzovalo prilikom sušenja veša. Ovaj jednostavan merač meri nivo vode koja se kondenzovala u rezervoaru, tako da brzo možete videti da li treba da ga ispraznite pre nego što ubacite novu količinu veša. Na ovaj način se obazbeđuje da mašina ne prekine iznenada sa radom ako se rezervoar napuni.

Lako rešavanje problema

Lako rešavanje problema
Mašina za sušenje veša Samsung Heatpump ima i Smart proveru, automatski sistem nadzora grešaka. Ona otkriva i utvrđuje probleme u ranoj fazi i pruža brza i jednostavna rešenja za otklanjanje grešaka pomoću aplikacije smart telefona*. Čak vam omogućava da daljinski upravljate mašinom i šalje vam obaveštenja kada je sušenje veša završeno! Tako štedi vaše vreme – i moguće troškove za skupe popravke. * Dostupno na Android i iPhone uređajima.
 • Kapacitet sušenja (kg)
 • A++ Klasa energetske efikasnosti
 • 52 kg Neto težina
 • 598 x 850 x 645 mm Neto dimenzije (ŠxVxD)
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getReviews, 2ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Zašto sušač nastavlja sa radom nakon što je veš osušen?

Zašto sušač nastavlja sa radom nakon što je veš osušen?pogledajte odgovor

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.