WD6800N Kombinovana mašina za veš sa QuickDrive tehnologijom, 9kg/5kg

WD90N644OOW/LE
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 6ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Boja BelaBela

The item is in the cart.

Dezinfikovanje vazduhom

Air Wash

Moćni mehurići

Eco Bubble™

9,0 kg

Kapacitet pranja (kg)

600x850x600 mm

Neto dimenzije (ŠxVxD)

QDrive

 QDrive

Prepolovi dužinu pranja

QuickDrive™ skraćuje dužinu pranja za do 50% i potrošnju energije za 20%, bez smanjenja performansi pranja. *Njegov ‘Q-Drum™ ’„ima glavni bubanj“ i „zadnju ploču“ koji se okreću nezavisno, čime se obezbeđuje dinamično okretanje odeće pokrenuto dvostrukim silama. Zahvaljujući tome, mašina pere brže, jače i nežnije.*

Prepolovi dužinu pranja

* Ispitano na Samsung WD6800M u poređenju sa WD6500K. Štedi do 50% vremena tokom pranja pamuka (40℃, pola bubnja) sa performansama pranja u granicama ±3% i štedi do 20% energije na osnovu testiranja u skladu sa IEC 60456:2010

Dodajte bilo šta, u bilo kom trenutku

Zaboravila si majicu? Add Wash™ vrata ti omogućavaju da jednostavno i brzo dodaš zaboravljenu odeću* nakon pokretanja ciklusa.** Takođe možeš jednostavno da ubaciš ručno opranu odeću koju želiš samo da ispereš ili centrifugiraš.

Dodajte bilo šta, u bilo kom trenutku

* Mogu se dodavati samo komadi tkanine, odeća, deterdžent i omekšivač. ** Add Wash vrata se otvaraju samo kada je temperatura u bubnju ispod 50°C.

 • * Neophodan je nalog za Samsung aplikaciju koja se može preuzeti za Android i iPhone uređaje. Potrebna je bežična konekcija. ** Čuva korisničke podatke, preferencije i obrasce korišćenja kako bi predložio najkorisnije opcije. *** Korisnik je isključivo odgovoran za sve posledice koje mogu da nastanu, uključujući, bez ograničenja, bilo koja oštećenja ili štetu izazvanu netačnim informacijama koje pruži Korisnik. **** Preporučeni ciklus pranja zasniva se isključivo na vremenu i možda nije prilagođen tipu tkanine ili stepenu zaprljanosti veša koji se pere.

Pranje i sušenje za samo 3 sata

Očisti odeću koja ti je potrebna svaki dan i spremi je za nošenje za svega 3 sata. Ciklus Brzo pranje sa sušenjem pere, ispira i centrifugira veš za 54 minuta.* Nakon toga, sve može biti temeljno osušeno za samo 126 minuta.*

Pranje i sušenje za samo 3 sata

* Ispitano u skladu sa IEC standardom na količini veša od 4kg (pamučna jastučnica 3ea, pamučni peškir 3ea, sintetička/mešovita jastučnica 5ea, sintetička/mešovita majica 11ea) na WD68/7800N i na količini veša od 5kg (pamučna jastučnica 5ea, pamučni peškir 4ea, sintetička/mešovita jastučnica 7ea, sintetička/mešovita majica 12ea) na WD8800N.

Dezinfikovanje vazduhom

Da tvoja odeća bude higijenski sveža bez korišćenja vode i deterdženta. Tehnologija Air Wash osvežava i dezinfikuje odeću tako da ona uvek miriše sveže. Neprijatni mirisi i bakterije se eliminišu samo pomoću vrelog vazduha. Nema potrebe za prokuvavanjem ili skupim i potencijalno štetnim hemikalijama.

Dezinfikovanje vazduhom

Moćni mehurići

Eco Bubble™ tehnologija donosi vam moćno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama.* Deterdžent se pretvara u mehuriće tako da brzo prodire u tkaninu i sa lakoćom uklanja prljavštinu, dok istovremeno štiti boje i tkaninu i štedi energiju.**

Moćni mehurići

* Ispitano u skladu sa IEC 60456-2010/4 kg veša za pranje/Super Eco pranje u hladnoj vodi (WF80F5E5U4W) nasuprot pranju pamučnog veša na 40°C bez Eco Bubble (WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu da se razlikuju. ** Na osnovu izveštaja o laboratorijskom ispitivanju performansi koji je uradio Springboard Engineering na EMPA trakama, koristeći uobičajen rastvor deterdženta i tehnologiju mehurića bez mehaničke aktivnosti.

Intenzivno uklanjanje mrlja

Dodirom na dugme, funkcija Bubble Soak pomaže pri uklanjanju najrazličitijih tvrdokornih mrlja. Odeća se temeljno natapa u aktivnim mehurićima, što omekšava mrlje koje se potom efikasno uklanjaju.*

Intenzivno uklanjanje mrlja

* Ispitano u skladu sa IEC 60456 5. izdanje/8 kg veša za pranje/Bubble Soak pranje (WF80F5E5U4) nasuprot pranju pamučnog veša na 40/60°C, sintetike na 60°C i teksasa na 40°C bez Bubble Soak (WF0702WKU).

Higijenska čistoća

Očisti svoju odeću dubinski i higijenski pomoću pare. Moćni ciklus koji koristi higijensku paru koja prodire iz dna bubnja. Tako da svaki komad veša bude dobro natopljen. Time se uklanja skorela prljavština i 99,9% bakterija, te se deaktiviraju alergeni.

Higijenska čistoća

* Na osnovu testiranja koje je sproveo Intertek na 3 kg veša/ciklus higijenske pare (WW10M864QOA).

Da unutrašnjost bude čista

Održavaj svoju mašinu higijenski čistom, dok istovremeno čuvaš životnu sredinu i štediš novac. Eco čišćenje bubnja uklanja prljavštinu i 99% bakterija koje izazivaju neprijatne mirise iz bubnja i zaptivke na vratima. Ovaj ciklus koristi natapanje, pulsiranje i okretanje velikom brzinom, bez štetnih ili skupih deterdženata. Mašina te obaveštava kada je potrebno čišćenje.

Da unutrašnjost bude čista

Izdržljive performanse

Uživaj u većoj energetskoj efikasnosti, manjem nivou buke i dugotrajnim performansama. Digitalni inverter motor koristi jake magnete za tiši i moćniji rad, ali troši manje energije od univerzalnog motora. On pruža izuzetan vek trajanja,* potvrđen 10-godišnjom garancijom.

* Sertifikat o dugotrajnosti od 20 godina dodelilo je Udruženje za električne, elektronske i informacione tehnologije u Nemačkoj (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE).

Izdržljive performanse

* Sertifikat o dugotrajnosti od 20 godina dodelilo je Udruženje za električne, elektronske i informacione tehnologije u Nemačkoj (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE).

Trajne performanse

Keramički grejač + ima novu vrstu premaza protiv adhezije koji smanjuje nagomilavanje kamenca u poređenju sa konvencionalnim keramičkim grejačima.* Njegov patentirani dizajn** obezbeđuje manje nagomilavanje kamenca koji sprečava toplotnu provodljivost tako da grejač duže zadržava svoje performanse i ima duži vek trajanja.

Trajne performanse

* Broj prijave patenta: 10-2012-0029920 u Koreji, Kini, Evropi, SAD. ** Testirano na Keramičkom grejaču + u poređenju sa konvencionalnim Samsung grejačem na modelu WF60F4E0N0W/ET, na osnovu nezavisnog testiranja odstupanja u težini u tvrdoj vodi.

 • 9,0 kg Kapacitet pranja (kg)
 • 600x850x600 mm Neto dimenzije (ŠxVxD)
 • 81 kg Neto težina
 • 5,0 kg Kapacitet sušenja (kg)
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getReviews, 3ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Kod okretanja bubnja (centrifuge) uzrokuje buku i vibraciju

Kod okretanja bubnja (centrifuge) uzrokuje buku i vibracijupogledajte odgovor

Da li se čuje zveckanje dok mašina pere veš?

Da li se čuje zveckanje dok mašina pere veš?pogledajte odgovor

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.