Gear 360 (2017)

SM-R210NZWASEE
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 3ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Boja BelaBela

The item is in the cart.

Kompatibilnost

Kompatibilnost

Snimajte više, snimajte duže

Proširiva memorija

Bluetooth v4.1

Bluetooth verzija

CMOS, 8.4 MP x2

Senzor slike

Unapredili smo Gear 360 tako da vam sada omogućava snimanje u 4K ili objavljivanje snimka uživo, kao i to da ih učinite potpuno svojim pomoću Samsung Gear 360 aplikacije. A zahvaljujući novom dizajnu, manjim dimenzijama i telu Gear 360 koje se lakše drži, sećanja nisu jedino što ćete želeti da sačuvate.
Panoramski prikaz pogleda sa planine, koji se razvlači u širinu dok pomerate stranicu nadole.

*Slika služi isključivo kao ilustracija.

4K 360
video

Zabeležite scene iz života u visokoj rezoluciji

Jednostavno uhvatite 360 pogled na sve što vas okružuje u video-snimku ili na fotografiji zahvaljujući uređaju Gear 360 (2017). Sa pravim 4K video mogućnostima, vaši video-snimci i vaše fotografije biće jasne, bistre i vrhunskog kvaliteta, tako da će sadržaji koje stvarate i momenti koje čuvate biti jednako živopisni i mnogo godina kasnije.

* Mogu da se jave određeni mrtvi uglovi i dvostruke slike na fotografijama ili video-snimcima napravljenim na Gear 360 (2017). Pogledajte priručnik pre upotrebe.

Ruka koja drži Gear 360 (2017) pomera se ulevo da pokrije slovo “o” u reči “video” dok pomerate stranicu nadole.

Objavljujte uživo sa Gear 360

Prenosite uživo momente koje želite podeliti sa porodicom i prijateljima, bilo da je u pitanju poseban događaj ili samo pogled na vaše svakodnevne aktivnosti. Jednostavno se podešava: uparite Gear 360 (2017) sa svojim pametnim telefonom ili PC računarom, izaberite platformu na kojoj ćete pustiti sadržaj i obezbedite uvid u vaš svakodnevni život u realnom vremenu.

Slika prikazuje koncertnu scenu sa Gear 360 (2017) ispred, koja se pomera nadole i iz kadra, a potom se slika izvlači i otkriva Galaxy S8 i interfejs za objavljivanje uživo kako pomerate nadole.

*Rezolucija za objavljivanje uživo je 1920x960 i zahteva Nougat OS.
* Ova opcija možda nije dostupna u zavisnosti od mobilnog uređaja, OS ili regiona u kojem se pružaju usluge.
*Podržani propusni opseg uređaja može da se razlikuje u zavisnosti od regiona ili pružaoca usluga.

Jednostavno snimanje i deljenje

Dodajte lični pečat vašem 360 sadržaju. Aplikacija Samsung Gear 360 omogućava vam da promenite pogled u svega nekoliko koraka, kao i da izaberete između nekoliko režima rada. Onda kada budete spremni da predstavite svoje novo delo, možete jednostavno da konvertujete 360 sadržaj u standardni video-format ili format fotografije kako biste predstavili svoj sadržaj vašoj publici.

 • Ilustracija ruke koja drži Gear 360 (2017) predstavlja korak „Snimanje”.
  Snimanje
 • Ilustracija ruke koja kucka na taster u donjem desnom uglu na ekranu Galaxy S8 predstavlja korak “Pregled”.
  Pregled
 • Ilustracija ruke koja kucka po tasteru u donjem levom uglu na ekranu Galaxy S8 predstavlja korak „Podeli”.
  Deljenje
Promeni pogled

Nisu vam potrebna posebna sočiva kako bi vaš sadržaj postao jedinstven. Izaberite između pet režima gledanja u Samsung Gear 360 aplikaciji kako biste lako pretvorili vaš video-snimak ili vašu fotografiju u remek-delo koje oduzima dah.

Samo napred i snimajte

Gear 360 (2017) napravljen je da uhvati akciju svuda oko vas, a njegov loptasti oblik i dual sistem kamera to lako čine mogućim. Kada se nađete u nekoj avanturi, sada možete veoma lako zabeležiti taj trenutak u celosti.

Gear 360 Front view

Dobro leži u ruci

Kada pravite video-snimak, poslednje što želite je da vam se ruka umori od držanja kamere. Gear 360 (2017) ima manje dimenzije i manju težinu, svega 130 g, tako da ne morate da brinute. Samo ga čvrsto držite za držač, koji takođe služi i kao stalak, ili ga jednostavno postavite na tronožac ili nosač.

An image of the Gear 360 (2017) being held in a hand.

Snimajte više,
snimajte duže

Uhvatite svaku sekundu zahvaljujući većem kapacitetu baterije na vašem Gear 360 (2017), sa dovoljno prostora za snimanje uz mikro SD karticu (do 256GB). Toliko toga ima da se vidi na ovom svetu, ne dozvolite da vas išta spreči u istraživanju.

*Do 130 minuta kapaciteta baterije pri snimanju 2560x1280@30fps.
*Mikro SD-kartica se prodaje odvojeno.

Slika Gear 360 (2017) postavljenog na zadnju stranu, tako da se vidi ikona za punu bateriju na njegovom ekranu za statuse.
Trajanje baterije do 130 minuta
Slika Gear 360 (2017) postavljenog tako da se vidi tri četvrtine prednje strane, sa Samsung memorijskom karticom od 256 GB u otvoru sa strane.
Proširiva memorija do 256 GB

Kompatibilnost

Proširili smo naše horizonte koliko i vaše sa novim Gear 360 (2017) Snimajte, puštajte uživo i delite sa različitih uređaja, od pametnih telefona i Gear VR uređaja do PC računara.

 • Mobilni uređaj
 • Gear 360
 • PC računar
Pogled na tri četvrtine zatvorenog Samsung laptop računara sa leve strane, Gear 360 (2017) i Galaxy S8.
Pogled na tri četvrtine zatvorenog Samsung laptop računara sa leve strane.
Samsung Galaxy S8 postavljen na zadnju stranu.
Pogled na tri četvrtine Gear 360 (2017) sa leve strane.

*Android i iOS uređaji zahtevaju mobilnu aplikaciju, a PC i Mek računari zahtevaju instalaciju softvera kako bi mogli da funkcionišu sa uređajem Gear 360 (2017). * Možete da sinhronizujete samo sa ličnim računarom koji ima USB port tip A. *Kompatibilni uređaji uključuju Galaxy S8, S8+ S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6, S6 edge, A5/A7(2017) sa Android 5.0 ili novijim, i iPhone 7, 7+, 6S, 6S+, SE sa iOS 10.0 ili novijim. (Postoje određena funkcionalna ograničenja kada se koristi sa iOS uređajima). * Dostupnost opcija može da se razlikuje u zavisnosti od mobilnog računara, verzije OS i regiona. *Posetite odeljak za podršku na www.samsung.com za više informacija.

dummu image for loading purposes
dummu image for loading purposes
dummu image for loading purposes
dummu image for loading purposes
dummu image for loading purposes
dummu image for loading purposes
dummu image for loading purposes
dummu image for loading purposes
dummu image for loading purposes
dummu image for loading purposes
dummu image for loading purposes
dummu image for loading purposes
 • Bluetooth v4.1 Bluetooth verzija
 • CMOS, 8.4 MP x2 Senzor slike
 • 100.6 x 46.3 x 45.1 mm Dimenzije (VxŠxD)
 • 130 Težina (g)
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getReviews, 2ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

* Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.
* Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne korisničke memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operativni sistem i programi neophodni za normalno funkcionisanje uređaja.
* Količina memorije dostupna korisniku može da varira u zavisnosti od mobilnog operatera i može se promeniti nakon ažuriranja softvera.
* Vreme korišćenja baterije: Vreme korišćenja baterije u GPS režimu je zasnovano na našim laboratorijskim merenjima i može varirati zavisno od podešavanja uređaja, učestalost korišćenja i uslova rada.

*Mogu da se jave određeni mrtvi uglovi i dvostruke slike na fotografijama ili video-snimcima napravljenim na Gear 360 (2017). Pogledajte priručnik pre upotrebe.
*Dostupnost opcija može da se razlikuje u zavisnosti od mobilnog računara, verzije OS i regiona. Posetite odeljak za podršku na www.samsung.com za više informacija.
*Možete da sinhronizujete samo sa ličnim računarom koji ima USB port tip A.