Gear IconX (2018)

SM-R140NZKASEE
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 195ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Boja blackblack

The item is in the cart.

Budite na pravom putu zahvaljujući ugrađenom ličnom treneru

Automatsko praćenje

Za trenutke kada nema odustajanja

Samostalni rad 7h

Bluetooth v4.2

Bluetooth verzija

Brzinomer, senzor blizine

Senzori

 • *Možete da otpremite do 1.000 numera zahvaljujući upotrebljivoj memoriji od 3,4 GB. **Kompatibilno sa uređajima koji rade na platformi Android 4.4 KitKat i novijoj, i imaju najmanje 1,5 GB RAM memorije. Korisnici Galaxy telefona mogu da prebace muzičke datoteke na Gear IconX bilo sa Galaxy telefona ili sa PC računara preko USB konektora ili USB kablova (ne važi za određene Galaxy telefone). Korisnici Android telefona koji nisu Galaxy mogu da prebace muzičke datoteke na Gear IconX sa PC računara preko USB kabla.

Jednostavno dodirnite za upravljanje

Pustite listu numera, birajte numere i pojačavajte jačinu zvuka. Sve to možete da uradite dodirom i prevlačenjem – bez potrebe da vadite svoj telefon.

Jednostavno dodirnite za upravljanje

Budite na pravom putu zahvaljujući ugrađenom ličnom treneru

Kada režim za automatsko praćenje na Gear IconX uređaju primeti da šetate ili trčite, on počinje da vam meri vreme, pređeni put i potrošene kalorije.* Kako biste ostali fokusirani tokom trčanja, malo duže pritisnite dugme kako biste pokrenuli ugrađenu opciju trenera za trčanje. Nakon toga, sinhronizujte Gear IconX sa S health aplikacijom na svom telefonu kako biste pratili svoj napredak.

Budite na pravom putu zahvaljujući ugrađenom ličnom treneru

*Režim automatskog praćenja (trčanje/šetanje) radi ako šetate ili trčite duže od 10 minuta.

Osmišljen da bude neprimetan

Za trenutke kada nema odustajanja

Baterija na Gear IconX uređaju koja duže traje stara se o tome da možete da slušate muziku do 7 sati bez prestanka. Kada završite, samo stavite bubice nazad u njihovu kutiju kako bi se napunile. Zahvaljujući mogućnosti brzog punjenja, možete da uživate u sat vremena korišćenja nakon samo 10 minuta punjenja.*

Za trenutke kada nema odustajanja

*Realno trajanje baterije i vreme punjenja mogu da se razlikuju i zavise od uslova upotrebe.

Da biste jasno čuli svaki ton

Pojačajte muziku i uživajte u jasnom i stabilnom kvalitetu zvuka. Novi drajver optimizovan za fitnes donosi značajan bas, dok vam drajver za jačinu zvuka donosi širi raspon jačine zvuka. Proširivi Samsung kodeci staraju se o tome da dobijete stabilan tok muzike čak i u izazovnim situacijama.

Da biste jasno čuli svaki ton
 • Bluetooth v4.2 Bluetooth verzija
 • Brzinomer, senzor blizine Senzori
 • Do 7 sati Samostalna reprodukcija muzike
 • USB 2.0 USB Verzija
 • Do 5 sati Audio strimovanje (bluetooth povezan)
 • Do 1000 Broj numera
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getReviews, 1ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

* Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.
* Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne korisničke memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operativni sistem i programi neophodni za normalno funkcionisanje uređaja.
* Količina memorije dostupna korisniku može da varira u zavisnosti od mobilnog operatera i može se promeniti nakon ažuriranja softvera.
* Vreme korišćenja baterije: Vreme korišćenja baterije u GPS režimu je zasnovano na našim laboratorijskim merenjima i može varirati zavisno od podešavanja uređaja, učestalost korišćenja i uslova rada.

* Bluetooth - Zavisno od verzije operativnog sistema, modela pametnog telefona i aplikacije, zbog vremena sinhronizacije između leve i desne bubice, možete naići na kašnjenje zvuka u odnosu na sliku dok gledate video materijal ili igrate video igre sa IconX-om.