Ett program i enhet funkar ej, får meddelandde att app slutat funka. Hur åtgärda?

Om du får detta meddelade så kan det vara ett problem i själva applikationen, för att åtgärda dett behöver du rensa datan för den specifika applikationen.

Vänligen följ stegen här under.

1 På hemskärmen tryck på ”Program” och navigera till inställningar.
2 När du har kommit in i Inställningar så vill du skrolla ner tills du ser Appar > Program tryck på den.
3 I denna listan så vill du navigera till applikationen som du har problem med.
4 Tryck på ”Lagring”.
5 Tryck på ”Rensa data” och godkänn med att trycka på okej.

När dessa steg är slutförda så vill du starta om din enhet och prova med att öppna applikationen som du har problem med.

Om problemet kvarstår vänligen kontakta utvecklaren av applikationen för mer information.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support