Galaxy Note 10.1 - Hur tar jag bort mina Facebook-kontakter från min kontaktlista?

Mina Facebook-kontakter har synkats in i min kontaktlista i min Galaxy Note 10.1. Hur tar bort synkroniseringen?

Galaxy Note 10.1

Du kan ta bort synkroniseringen av dina kontakter genom att gå till:

1 Inställningar.
2 Skrolla ner till "Konton".
3 Klickapå ditt Facebook-konto.
4 Klicka på din e-postadress.
5 Bocka ur "Synkronisera kontaker".

Du kan även välja vilka kontakter som skall visas i din platta, såsom endast SIM-kontakter till exempel.

Du ändrar visningsläge genom att gå till:

1 "Kontakter".
2 Tryck på menyknappen.
3 Kontakter som skall visas.

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar