Galaxy Note 10.1 - Hur tar jag bort mina Facebook-kontakter från min kontaktlista?

Mina Facebook-kontakter har synkats in i min kontaktlista i min Galaxy Note 10.1. Hur tar bort synkroniseringen?

Galaxy Note 10.1

Du kan ta bort synkroniseringen av dina kontakter genom att gå till:

1 Inställningar.
2 Skrolla ner till "Konton".
3 Klickapå ditt Facebook-konto.
4 Klicka på din e-postadress.
5 Bocka ur "Synkronisera kontaker".

Du kan även välja vilka kontakter som skall visas i din platta, såsom endast SIM-kontakter till exempel.

Du ändrar visningsläge genom att gå till:

1 "Kontakter".
2 Tryck på menyknappen.
3 Kontakter som skall visas.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support