Så här använder du tryckkontrollerna på dina Galaxy Buds

Obs: Följande information baseras på Galaxy Buds2 Pro. För info om funktioner och instruktioner för olika modeller, se bruksanvisningen för respektive modell.

Tryck på dina hörlurar för att spela eller stoppa musik, eller för att svara på eller avvisa samtal. Du kan också ställa in andra funktioner som kan aktiveras genom tryckkontrollen.

galaxy buds öronsnäckor

① Mikrofon   ② Antenn/Pekområde   ③ Mikrofon

• Tryck: Spelar eller pausar musiken, och inaktiverar funktionen text till tal.
  • Dubbeltryckning: Spelar upp nästa spår, svarar på eller avslutar ett samtal, sätter ett pågående samtal på vänt eller tar emot ett nytt samtal, eller växlar mellan ett samtal i vänteläge och ett nyss mottaget samtal. (Standard: avstängt)
  • Trippeltryckning: Du kan spela upp föregående låt genom att trycka på hörlurarna tre gånger inom tre sekunder. (om du trycker på hörlurarna tre gånger efter att musiken har börjat kan du spela upp låten från början.) (Standard: avstängt)
  • Tryck och håll ned: Aktiverar förinställda funktioner på dina Galaxy Buds eller avvisar ett samtal. (Standardinställning: Bruskontroll-läge)

Ställ in Tryckkontroll

Kontrollera inställningarna för Tryckkontroller i din Galaxy Wearable-app.

Steg 1. Gå in i Galaxy Wearable-appen och välj Galaxy Buds.

Steg 2. Tryck på Tryckkontroller och sedan på reglaget för att aktivera.

galaxy buds tryckkontroller

Steg 3. Aktivera samtliga funktioner.

galaxy buds tryckkontroller lista