Hur man använder Clip Studio Paint på din Tab S8 och Galaxy-smartphone

Skapa otroliga konstverk med Clip Studio Paint-appen. Genom att aktivera Tab S8 Companion-läget och ansluta det till din Galaxy-smartphone kan du förvandla din surfplatta till en duk och smartphone till en färgpalett. Möjligheterna är oändliga.

Observera: Companion-läge är tillgängligt på de flesta Galaxy-smartphones. I den här videon användes Galaxy S22 Ultra.

1 Se till att Clip Studio Paint är installerat och uppdaterat på din smartphone och surfplatta.
2 Du hittar den annars i Galaxy Store.
3 Båda enheterna måste vara anslutna till samma Wi-Fi.
1 Öppna Clip Studio Paint på din Tab S8.
Logotyp för Clip Studio Paint
2 Tryck på Anslut till smartphone i Kommandofältet.
Anslut till smartphone i Kommandofältet
3 En QR-kod visas.
QR-kod

Observera: Ett behörighetsmeddelande kan visas första gången du ansluter den.

4 Skanna QR-koden med din smarttelefonkamera.
Skanna QR-koden
5 Ett pop up-fönster visas, tryck på Öppna i webbläsaren.
6 Clip Studio Paint öppnas på din smartphone i Companion-läge.
Hur man använder Clip Studio Paint Companion-läge - Galaxy Tab S8 + S22 Ultra Hur man använder Clip Studio Paint Companion-läge - Galaxy Tab S8 + S22 Ultra

Använd din smartphone som en genvägsfjärrkontroll

Om du trycker på någon av knapparna utförs åtgärden på din Tab

Du kan växla mellan olika funktioner

-       Snabbåtkomst

Välj mellan olika verktyg

-       Färgpalett

Välj färgpalett och justera opacitet och penselstorlek

-       Styrplatta

Styr arbetsytan med gester på den här ytan

-       Undervy

Importera en bild eller ta ett foto och välj färgerna på den som referens

-       Inställningar

Anpassa alternativ för Companion-läge

SAMSUNG