Hur aktiverar jag Enkelt läge på min Galaxy S5?

Enkelt läge ger smartphone-användare en bättre upplevelse med en enklare layout och större ikoner.
Följ nedan steg för att aktivera Enkelt Läge.

1 Välj "Program".
2 Gå in under Inställningar.
3 Klicka på "Enkelt läge".
4 Sen klickar du i rutan bredvid "Enkelt läge".
Sen klickar du i rutan bredvid Enkelt läge

Här kan du även välja vilka program du ska ha tillgång till i "Enkelt läge".
Avsluta med att trycka på "Klar".

Vi strävar alltid efter att göra din vistelse här på supportsidorna bättre!
Genom att betygsätta och kommentera denna manual kan vi arbeta mot att göra supportsidorna bättre för Dig och andra framöver.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.